Baba özlemi çığ gibi büyüdü! Derya Şensoy'dan duygu yüklü Ferhan Şensoy paylaşımı

Baba özlemi çığ gibi büyüdü! Derya Şensoy'dan duygu yüklü Ferhan Şensoy paylaşımı
Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Babasına olan özlemini dile getiren Şensoy, 'Özlem dinmediği gibi, çığ gibi büyüyor' ifadelerini kullandı.

Türk tiyatrosunda hem tulûat hem de orta oyunu geleneğini bir arada sergileyen Kel Hasan Efendi''den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu''nu Münir Özkul''dan devralan ve Rasim Öztekin''e (yeni sahibi Şevket Çoruh oldu) devreden Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle İstanbul Tıp Fakültesi''nde vefat etmişti.

70 yaşında hayatını kaybeden usta tiyatrocunun vefatını "Canım babacığım uçtu göklere" mesajı ile duyuran küçük kızı Derya Şensoy, babasıyla olan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

''SENDEN ÖĞRENDİĞİMİZ GİBİ YAŞIYORUZ HAYATI'' 

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı bir kareyle babasını andı. Kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy ile babaları Ferhan Şensoy''u yanağından öpücükleri siyah-beyaz bir fotoğraf paylaşan Şensoy, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum alan gönderisine şu mesajı yazdı: "Zaman çok çok çok çabuk geçiyor baba. Özlem dinmediği gibi, çığ gibi büyüyor. Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı, dimdik. Ama hep eksik, kocaman bi boşluk. Bir gün iyi, bir gün kötü. Seni çok seviyorum."
 

İlgili Haberler