Fenerbahçeli Sosa gece aleminde iki kadınla görüntülendi. İçki şişesini paltosuna sakladı

Fenerbahçeli Sosa gece aleminde iki kadınla görüntülendi. İçki şişesini paltosuna sakladı
Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Sosa otel çıkışı görüntülenince katıldığı etkinlikte dans ettiği Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman'ı ve Özlem Yıldız'ı aracına almadı. Futbolcunun arkadaşı, içeriden Özlem Yıldız’la beraber çıkan Gamze Orman'a “Siz taksiyle gidin” diye seslendi.

Sunucu Özlem Yıldız, Fikret Orman''ın yeğeni Gamze Orman ve Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Sosa bir otel çıkışı görüntülendi. Yıldız futbolcu otelden iki arkadaşı ve Özlem Yıldız’la birlikte ayrılırken yakalanınca futbolcunun ekibi panikledi. Sosa apar topar aracına bindi.

OTEL ÇIKIŞI YAKALANDI

Eğlencede Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’ın yeğeni Gamze Orman da vardı. Yıldız futbolcu otelden biri erkek diğeri kadın iki arkadaşı ve Özlem Yıldız’la birlikte ayrıldı. Kapıda bekleyen muhabirleri gören Jose Sosa büyük panik yaşadı. Ne yapacağını bilemeyen yıldız futbolcu, aracına erkek arkadaşıyla beraber bindi. Otelden elinde alkol şişesiyle çıkan Jose Sosa, muhabirleri görünce şişeyi paltosunun içine sakladı.

Özlem Yıldız ise muhabirlere açıklama yapma gereği duydu. Ünlü isim yakalanmasının ardından “Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun!" dedi.

 

İlgili Haberler