İşte Fatma Girik'in son fotoğrafı

İşte Fatma Girik'in son fotoğrafı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Türk sinemasının ünlü yıldızı 79 yaşındaki Fatma Girik'i vefat etmeden önce en son gazeteci Bircan Silan ziyaret edip, bu fotoğrafı çektirmişti.

Gazeteci Bircan Silan ziyaret etmişti

Geçirdiği kalça ve beyin ameliyatlarının ardından zorlu bir süreç yaşayan Fatma Girik, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Tedavisi nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bodrum''dan İstanbul''a dönüp buradaki evine yerleşen Yeşilçam''ın usta ismi, 2022''ye de hastane odasında girmişti.

Bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fatma Girik''in vefat haberi, iş, sanat, spor camiasını yasa boğdu. İstanbul''da özel bir hastanede hayatını kaybeden Fatma Girik en son gazeteci Bircan Silan ziyaret edip, bu fotoğrafı çektirmişti.

Acı haberi ilk duyuran ise Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin olmuştu. Sosyal medya hesabından Keskin, "Yeşilçam''ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik''i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim" paylaşımını yapmıştı.

İlgili Haberler