1 Ay Sonra MHP Genel Merkezi'nde

1 Ay Sonra MHP Genel Merkezi'nde
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçirdiği ikinci kalp ameliyatının ardından 25 gün sonra Genel Merkezdeki mesaisine başladı. Bahçeli, 15 Ocak'ta açık kalp ameliyatı geçirmiş, taburcu olduktan sonra 20 Ocak'ta Ankara'ya gelmiş ve Bilkent Otel'de istirahate çekilmişti.

Yeniçağ / Hanife AÇIKALIN 

Bahçeli'yi Genel Merkez'e gelişi sırasında bir grup partili tarafından bina önünde karşıladı. Grupta bulunanlardan bazılarının attığı destek sloganları eşliğinde geçip binaya giren Bahçeli, bir süre sonra Genel Merkez'in ikinci katında bulunan balkondan partilileri bozkurt işareti yaparak selamladı.

bahçeli2.jpg

MİKROBA KARŞI ÖNLEM ALINDI

MHP Lideri Bahçeli, Ülkü Ocaklarından gelen gençleri tek tek makamında kabul etti. Bahçeli'nin makamına girenlere 'tokalaşmıyoruz' uyarısı yapılarak ellerine dezenfektan ilacı sıkıldı. Bahçeli içeri girenlere "Sağlığıma kavuştum. Mücadeleye devam edeceğim. Allah sizlere uzun ömürler versin. Ayaklarınıza sağlık" diyerek kısa süreler halinde gençlerle görüştü.

BAHÇELİ, BUGÜN MECLİS'TE

Devlet Bahçeli makamında kendisini ziyaret edenlerle kısık bir ses tonuyla ve tokalaşmadan kısa sohbetler etti. Bahçeli'yle yüz yüze görüşen gençler gruplar halinde Genel Merkez'den ayrıldı. MHP liderinin sonrasında istirahata çekileceği öğrenildi. Devlet Bahçeli'nin bugün TBMM'de gerçekleşecek MHP Grup toplantısında konuşması bekleniyor.