Yönetimde değişim fikirde öze dönüş

Yönetimde değişim fikirde öze dönüş
Yönetimde değişim fikirde öze dönüş

MHP teşkilatlarının Koray Aydın’a her geçen gün artarak genişleyen desteğine Manisa ve Balıkesir de katıldı.

Davullar Aydın için vurdu
MHP teşkilatlarının Koray Aydın’a her geçen gün artarak genişleyen desteğine Manisa ve Balıkesir de katıldı. Davul zurna ve mehter takımlarıyla Aydın’ı karşılayan partililer; “Efsane Bakan Hoş Geldin”, “Türkiye Gözün Aydın, Geliyor Koray Aydın” pankartları açtı.

 

 

Direksiyon ülkücülerde
İL başkanlığına gelişinde de MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve Yönetim Kurulu tarafından Mehter Takımı’yla karşılanan Koray Aydın, değişim dinamiğinin direksiyonunun artık Ülkücülerde olduğunu söyledi. Aydın, “Hedefimiz kök değerlerimize dönüp, yönetimde değişimi, fikirde öze dönüşü tesis etmektir” dedi. Sayfa 4


 

Manisa ve Balıkesir’de
mehterle karşılandı
MHP teşkilatlarının Koray Aydın’a her geçen gün artarak büyüyen desteğine Manisa ve Balıkesir de katıldı. Her iki şehir de Koray Aydın’ı mehter marşlarıyla bağrına bastı. MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, yurt gezilerini Manisa ve Balıkesir’le  sürdürdü. Her geçen gün MHP teşkilatlarının çığ gibi büyüyen desteğiyle genel başkanlık yarışında öne geçen Koray Aydın gezisinin ikinci durağı Manisa’da moral depoladı . Manisalı partililer Aydın’ı Organize Sanayi Bölgesi girişinde 300 araçlık bir konvoyla karşıladı.
Karşılamada Alaşehir MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Akif Ceylan, Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Şükrü Köseoğlu, Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Çavdar, Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanı Şaban Derin, Gördes İlçe Teşkilatı Başkanı Cevat Demirağ, Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı Adnan Kesici, Sarıgöl İlçe Teşkilatı Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Refik Üstün bulundu.  Coşkulu kalabalık Koray Aydın’ı davul zurna eşliğinde bozkurt selamlarıyla karşıladı. Bu sırada İzmir Manisa yolundan geçen araçların sürücüleri de korna çalarak kavşakta bekleyen coşkulu gruba destek verdi. Coşkulu kalabalıktan bir partili, “Sen bizim gönlümüzün genel başkanısın. Seninle yürümek istiyoruz” deyince Aydın, “O zaman koşmaya hazır olun” dedi.

 

Delege değişimden yana
Geniş katılımlı konvoyla birlikte MHP Manisa İl Teşkilatına hareket eden Aydın’ı bina önünde Manisa Belediyesi Şehzadeler Mehter Takımı karşıladı. Aydın, mehter ekibiyle birlikte Osman Paşa Marşı’nı söyledi. İl binasındaki karşılamaya Üst Kurul Delegeleriyle birlikte MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. 29 Üst Kurul Delegesi  bulunan Manisa’da “değişim”den yana tavır koyan delege sayısının
23-25 aralığında olduğu öğrenildi. 
MHP’deki değişim dinamiğinin direksiyonunu, Ülkücü Hareket’e bıraktığını vurgulayan Aydın, ülküdaşlarına şöyle seslendi:
“İktidarın durumu ortada. AKP ne oldum delisi olmuştur. Her yönüyle sınıfta kalan bir iktidar karşımızda. Bu iktidara alternatif bir parti lazım. Bu da MHP olacaktır. Sahaya inen, zinde, formda bir MHP istiyoruz. Türk- İslam ülküsüyle kök değerlerimize dönüp MHP’yi her yere taşımalıyız. MHP iktidar hedefini önce kendi içselleştirmelidir. Yaptığımız bu görev tarihi bir sorumluluktur. Mevcut konjonktürde MHP’yi iktidar olmaya uygun görüyorum. MHP 43 yıllık siyasi birikimiyle Türk milletine hizmet verebilecek bir partidir.”

 

Önce parti içi demokrasi
Koray Aydın, MHP il teşkilatı binasındaki görüşmelerinden sonra Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu’nda  ülküdaşlarıyla buluştu. MHP bayraklarıyla süslenen salonda kalabalık bir gruba hitap eden Koray Aydın, MHP’nin kök değerlerine yeniden dönerek demokratikleşmesi gerektiğini söyledi. “Yönetimde değişim fikirde öze dönüş” istiyoruz diyen Aydın, MHP’nin mevcut yapısını eleştirdi.
Milletvekillerinin genel merkez kararlarını basın bültenlerinden televizyon kanallarından öğrendiğini dile getiren Aydın, “Parti içi demokrasiyi oluşturursak erken seçime destek kararını televizyonlardan duymayız. İktidara verilen destek kararlarını vekiller basın bildirisi ile öğrenmez. Parti içi demokrasi için MHP ile bir gün bile gönül bağı kuran vatandaşlarımıza kapılarımızı yeniden açacağız” dedi.
MHP’nin halka kalp ve gönül gözünü açarak gitmesi gerektiğini dile getiren Aydın, Manisalılara, delegelerini ve yönetim kadrolarını, hâkim önünde ön seçim yaparak belirleyeceği sözünü de verdi. Manisa’da ziyaretlerine devam eden Koray Aydın, Manisa Ülkücü İşçiler Derneği’nin Manisa şubesinin açılışını yaptı.  Manisa Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Murat Öner, Aydın’ın genel başkan adaylığı sürecinde yanında olduğunu belirtti. Aydın’a Akhisar Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığı da desteklerini iletti. 

 

Üç hilalli sancak altında
Koray Aydın’a Manisa’dan sonra gittiği Balıkesir’de de görkemli bir karşılama yapıldı. Aydın’ın konvoyunu  Balıkesir’de de mehter takımı karşıladı. Coşkulu  kalabalığı selamlayan Aydın, ülküdaşlarıyla birlikte sancaktarı da yanına alarak,  üç hilalli sancağın altında marş söyledi. Aydın, karşılamaya gelenlerle kucaklaşıp tek tek tokalaştı. Karşılamada, MHP eski Balıkesir Milletvekili Aydın Gökmen ve ilçe başkanları hazır bulundu. Zağnospaşa Camii’nde ikindi namazını kılan Aydın’ı buradan gittiği il teşkilatında MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran karşıladı. Koray Aydın’ın ziyaretinde MHP Bigadiç İlçe Başkanı İsmail Çakır, Bandırma İlçe Başkanı Kerami Erkul, İvrindi İlçe Başkanı Engin Lepansa, Ayvalık İlçe Başkanı Dursun İnan, Burhaniye İlçe Başkanı Ali Kumseli de Üst Kurul Delegeleri ve yönetim kurulunun  önemli bir bölümü de hazır bulundu. 21 Üst Kurul Delegesi bulunan Balıkesir’in 15 delegesinin Koray Aydın’ı desteklediği öğrenildi. Aydın, buradaki konuşmasında kurultayların partilerin geleceğini belirlemedeki önemini vurgulayarak MHP’nin Türkiye’nin bütün meselelerine çözüm getirecek önerilerle halka gitmesi gerektiğini söyledi.