1 milyon 568 bin liralık dava. Mahkeme Harika Avcı'ya ulaşamadı

1 milyon 568 bin liralık dava. Mahkeme Harika Avcı'ya ulaşamadı
Ünlü oyuncu Harika Avcı, 2021 yılı başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmuş ve yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin liranın yardımcısı Sunay Yanmaz tarafından çalındığını iddia etmişti. 60. Asliye Ceza Mahkemesi davayı karara bağladı.

Hürriyet''ten Fatma Aksu''nun haberine göre, ünlü oyuncu Harika Avcı, yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin lirayı çaldığı iddiasıyla dava açtığı yardımcısı Cansu Yanmaz hakkında beraat kararı çıktı. Avcı’nın iddialarına göre, para kaybolduktan bir gün sonra hizmetçisi işe gelmemiş, parayı sorduğunda ise kendisine saldırmıştı.

10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ VARDI

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Sunay Yanmaz, parayı çalmadığını, Harika Avcı’nın kendisine iftira atarak üzerine saldırdığını söyledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonunda Yanmaz hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

BERAAT KARARI ÇIKTI

60. Asliye Ceza Mahkemesi davayı karara bağlayarak Yanmaz’ın beraatine karar verdi. Mahkeme hiçbir adresinde bulamadığı Harika Avcı’ya ulaşabilmek için gazete ilanı vermeye karar verdi.

Ünlü oyuncuya yardımcısının beraat ettiği Resmi Gazete’de yer alan ilanla duyuruldu.

SIKINTILI GÜNLER YAŞADIĞINI DOĞRULADI

Bir döneme damga vuran, zamanının en önemli assolistlerinden Harika Avcı''nın maddi zorluk çektiği, borç batağında olduğu iddia edilmişti. Bir televizyon programına konuşan Harika Avcı’nın ev sahibi, ünlü oyuncunun kirasını bile ödeyemediğini, maddi ve manevi olarak çok sıkıntılı günler geçirdiğini söylemişti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü isim sıkıntı günler yaşadığını doğrulamıştı.

İlgili Haberler