Vecdet Öz'ün 'Tayyip size müstahak' dediği iddia edilen Twitter hesabının Öz'e ait olmadığı ortaya çıktı

Vecdet Öz'ün 'Tayyip size müstahak' dediği iddia edilen Twitter hesabının Öz'e ait olmadığı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayamayan Adalet Partisi genel Başkanı Vecdet Öz'ün sosyal medya hesabından “Bu millet kaliteli cumhurbaşkanı istemiyor. Tayyip size müstahak.” ifadelerini kullandığı iddia edildi. Söz konusu hesabın Öz'e ait olmadığının ortaya çıktı.

16 Nisan referandumuyla birlikte, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Meclis''te bulunan 20 vekilin imzası gerekliydi. Meclis''te grubu olmayan partiler için ise 100 bin imza şartı vardı.

24 Haziran seçimlerinde Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Anavatan Partisi’nin ortak adayı olarak gösterilen Adalet Partisi genel başkanı Vecdet Öz, ye. Bu hayal kırıklığının ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Öz, “Olmadı, 100 bin imzayı toplayamadık. Demek ki bu millet kaliteli cumhurbaşkanı istemiyor. İnşallah %70 oyla seçilir AKP.” İfadelerini kullandığı iddia edildi.

İmza süreci bitmeden bir gün önce Öz yaptığı açıklamada  “Kalan sürede 100 bini geçeceğimizi düşünüyorum.” açıklamalarını yapmıştı.

Vecdet Öz daha önce de ilginç vaatleriyle gündeme gelmişti.

"HESAP GERÇEK DEĞİL"

Adalet Partisi''nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Vecdet Öz adına açılan Twitter hesabının gerçek olmadığı belirtildi. Açıklamada, "İtibar edilmemesi ve şikayet edilmesi rica olunur"  ifadeleri yer aldı.

İşte o açıklama:

1-20180510150205.jpg

İlgili Haberler