10900 mAh bataryalı akıllı telefon

10900 mAh bataryalı akıllı telefon
Öyle bir bataryaya sahip akıllı telefon düşünün ki neredeyse diğer mobil cihazlarınızı bile şarj edebilsin! Eğer düşünemiyorsanız işte YAAO 6000 akıllı telefon.

Akıllı telefon sahiplerinin en büyük sorunlarından birisi genelde batarya süreleri oluyor. Neredeyse elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar, güçlü donanımın yanı sıra ne kadar batarya süresi sunarsa o kadar sempatimizi kazanmaktalar. Yeni bir akıllı telefon ise sunduğu kapasiteyle diğer akıllı telefonları bile şarj edebilir!

10900 MAH BATARYALI AKILLI TELEFON YAAO 6000

YAAO 6000 adlı akıllı telefon, sunduğu 10900 mAh batarya ile batarya süresini kafanıza takmamanızı sağlıyor. Maalesef bu akıllı telefonun sadece Çin’de satıldığını da baştan söyleyelim.

Yüksek kapasiteli bir taşınabilir şarj aleti kadar sunulan bu batarya kapasitesinin yanı sıra akıllı telefonun sunduğu diğer özellikler şu şekilde: 5.5 inç 720 x 1280 TFT ekran, MediaTek MT6735 dört çekirdekli çipset, 1 GB RAM, 16 GB genişletilebilir depolama kapasitesi, 13 MP arka ve 5 MPön kamera.

Ek olarak bu dev bataryanın çıkartılabilir olduğunun da altını çizelim. Ek bir batarya daha almayı tercih ederseniz, birisi şarj olurken diğerini takarak akıllı telefonunuzla yine uzun saatler geçirmeye devam edebilirsiniz. Bataryanın değiştirilebilir olmasındaki bir diğer etkenin ise, böyle bir bataryayı şarj etmenin uzun sürmesi olduğunu tahmin ediyoruz. Yani sabit bir batarya olsaydı ve cihazınızın tam şarj olmasını bekleseydiniz bu biraz can sıkıcı olabilirdi. Ürünün kalınlığı ise bataryasının etkisiyle 18.1 mm ve ağırlığının 500 gr civarında olduğu gözüküyor.