15 Temmuz gecesinden tarihi fotoğraf

15 Temmuz gecesinden tarihi fotoğraf
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı ve darbeciler tarafından baskın düzenlenen otele ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

İHA'nın elde ettiği fotoğraflardan birisinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan; Enerji Bakanı Berat Albayrak ve korumaları ile birlikte görülüyor.

O ANIN FOTOĞRAFI

Erdoğan’ın darbe girişimi gecesine ait otelde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta; Cumhurbaşkanı Erdoğan damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak ve korumalarıyla görülüyor. Erdoğan’ın telefonla birileriyle konuştuğu gözleniyor.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tatil yaptığı Marmaris'teki otelden ayrılmasının ardından FETÖ/PDY mensubu 35 darbeci asker tarafından otele baskın düzenlenmişti. 2 polisin şehit düştüğü saldırı öncesi bir süre otelde değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 dakikayla suikast girişiminden kurtulmuştu.

KORUMALARIN ODASINDA KURŞUN İZLERİ

15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayrılmasından kısa bir süre sonra otele baskın düzenleyen darbeciler, Erdoğan’ın korumalarının kaldığı villayı da adeta kurşun yağmuruna tutmuş ve ardından harabeye çevirmişti.

Korumaların kullandığı odaya ilişkin görüntülerde, duvarlar ve eşyaların üzerinde çok sayıdaki kurşun izi ve kırık camlar dikkat çekiyor.