150 kişilik grup Özdağ ve Halaçoğlu'nun toplantısını bastı

150 kişilik grup Özdağ ve Halaçoğlu'nun toplantısını bastı
MHP Genel Başkan adayı Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu’nun katıldığı etkinliğe 150 kişilik bir grup tarafından müdahale edilmek istendi. Polis, toplantıyı basmaya gelen şahısları güçlükle yatıştırabildi.

MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'na Mersin Silifke'de yapılan saldırının ardından, bir saldırı da Mersin'in Mezitli İlçesi'nde gerçekleşti.

Konferansın yapılacağı düğün salonu önünde yoğun güvenlik önlemi alan polis, yolu barikatla kapattı. İçeri girenlerin üstü aranırken, Özdağ ve Halaçoğlu’nun salona girdiği sırada düğün salonuna doğru yürümek isteyen yaklaşık 150 kişilik ülkücü grubun ilerlemesi polis barikatı ile kesildi. Polis ile bir süre müzakere yapan grup, ‘Ümit şaşırma sabrımızı taşırma’, ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli, ‘Söz verdik lidere Mersin tek kale’ sloganları attı.

Bulunduğu yerden ayrılmak istemeyen ülkücü grup, Ümit Özdağ’ın yanlarına gelmesini isteyerek sürekli tekbir getirdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca konferansın verildiği salona girmek isteyen grup, polisin müdahale edeceği yönündeki anonsunun ardından dağıldı.

İlgili Haberler