2 kardeşi ByLock kullanan Bakan kim?

2 kardeşi ByLock kullanan Bakan kim?
Saadet Partisi’ne yakın Milli Gazete’de AKP’li Bakan’ın iki kardeşinde de ByLock tespit edildiği iddiasına yer verildi. İddiayı gündem egetiren gazetenin yazarı Ahmet Yavuz..

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz,  “Defolu devlet yetkilileri” başlıklı yazısında dikkat çeken bir iddiayı ortaya attı. Yavuz, AKP'li Bakan'ın 2 kardeşinde ByLock tespit edildiğini öne sürdü. 

“15 Temmuz'un üzerinden bir yıl geçti. Devlet ve hükümet, doludizgin FETÖ mücadelesi yürütüyor” diyen Ahmet Yavuz, “Mücadelenin üst düzey kilit isimleri, bakanları, müsteşarları var. Ancak aralarında defosu büyük olanlar da var. Hem de öyle böyle değil!” dedi. 

Ahmet Yavuz iddiayı şu sözlerle gündeme getirdi.

“Bu son bir yıllık süreçte, küresel mücadele de yürüten çok önemli bir bakanın iki kardeşi birden FETÖ'cü. Hem de tescilli. ByLock'tan..

Halen etkin görevdeler. Vaziyete de hakimler. Çünkü bakan abileri var! Ne ki bu hazin durum, alt kadrolarda duygusallık oluşturuyor. Adalet duygusunu zedeliyor. Evet, suçlar şahsidir. Eyvallah. Ancak defolular karar ve icra merciinde olmamalı.”

İlgili Haberler