27 yeni model Autoshow’da görücüye çıkacak

27 yeni model Autoshow’da görücüye çıkacak
21 Mayıs’ta basın ve VIP açılışı yapılacak olan fuar, 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde gerçekleşecek İstanbul Autoshow için ziyaret saatleri hafta içi 12:00 – 21:00, hafta sonu ise 11:00 – 21:00 olarak açıklandı. Türkiye’nin ve otomotiv sektörünün yurtiçi ve yurtdışındaki itibarına ve bilinirliğine katkı sağlayacak en önemli etkinliklerden birisi olan İstanbul Autoshow, bu yıl “harikalar diyarı” konsepti ile ziyaretçilerini karşılayacak.

Toyota en yenileri ile

Toyota, İstanbul Autoshow’da yenilikleriyle göz dolduracak. Toyota  Yeni Avensis ve Yeni Auris modelleri ile hidrojen yakıt hücreli sedan otomobili Mirai’yi Türkiye’de ilk kez tanıtıyor. Yeni Avensis’te 1.6 lt’lik dizel motorun yanı sıra, çok daha yüksek performans isteyenler için 143 beygirlik 2.0 litrelik yeni D-4D dizel motor ve benzinli motor seçenekleri de sunuluyor.

LEXUS şov yapacak

Yılın son çeyreğinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Lexus ilk kez İstanbul Autoshow’da Türkiye’deki lüks marka müşterilerinin beğenilerine sunulacak. Lexus, fuarda IS, NX, GS, LS, RCF, LFA modellerinin yanı sıra yeni nesil RX modelini de sergileyecek.

Hyundai’den 2 yenilik

Hyundai, 2.5 yıl aradan sonra düzenlenecek fuarda i20 Coupe ve SUV sınıfında tüm dengeleri değiştirecek olan Yeni Tucson,  şov yapacak.YeniTucson, 184 beygirlik 2.0-litre dizel motorla birlikte 135 beygir 1.6-litre GDI ve 176 beygir gücündeki 1.6-litre T-GDI turbo benzinli.

KIA’nın sürprizi...

KIA,AmerikalıVictoria’sSecret mankeni Erin Heatherten ilk kez görücüye çıkacak olan KIA cee’d GT-Line modelinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Dizel Mitsubishi ASX

Temsa Motorlu Araçlar, Türkiye’ye yılın ikinci yarısında gelecek olan dizel motorlu Mitsubishi ASX’i ilk kez görücüye çıkacak. Ayrıca Space Star ailesinin en yeni üyesi Space Star Intense ve yeni özellikleriyle AttrageInstense’i otomobil tutkunlarıyla tanıştıracak.

Fiat’ın yeni sedanı

Fiat’ın merakla beklenen yeni kompakt sedan modelinin ön gösterimi’deAutoshow’dayapılacakYeni modelin satışına Kasım 2015’te Türkiye’den başlanacak; sonrasında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nde yer alan 40 ülkede devam edilecek.

Yeni Skoda Superb

Yeni Skoda Superb, Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow’datanıtılacak.Yeni nesil Skoda Superb, Türkiye’de 5 benzinli, 3 dizel motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Tüm motor seçeneklerinde Start-Stop ve enerji geri kazanımı sistemleri de bulunuyor. Yeni Superb, bazı motor seçeneklerinde bir önceki versiyona göre %30’lara varan yakıt tasarrufu sağlayacak.

Ford Mustang GT Ford’un efsane modeli Mustang de yeni nesil modeli ile fuarda yer alacak. 5.0 litre 421 beygir gücünde olan GT modeli oldukça dikkat çekici gözüküyor.

Renault’dan ilk SUV

Renault, İstanbul Autoshow 2015’te markanın ilk C crossover modeli Kadjar ile yarış otomobili olan Renault Sport R.S. 01’in Türkiye ilk gösterimini gerçekleştirecek. Ayrıca Fluence, Captur, Clio, ClioSportTourer, ClioMegane R.S.,Megane HB, Twizy ve Zoe sergilenecek. 

Mazda CX-3

Mazda, İstanbul Autoshow’da Mazda CX-3, son teknolojiye sahip atletik sedanı Mazda6 ve SUV segmentinde fark yaratan modeli Mazda  CX-5’i sergiliyor.