33 yaşındaki Lionel Messi'ye 10 yıllık sözleşme

33 yaşındaki Lionel Messi'ye 10 yıllık sözleşme
Barcelona'yla olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve şu anda da istediği takımla sözleşme imzalama hakkı bulunan Lionel Messi'yle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Katalan ekibinde yeni başkan Juan Laporta, Messi'ye 10 yıllık bir sözleşme teklif etti. Anlaşmaya göre Arjantinli yıldız, futbolu bırakmak istemesi durumunda, Barcelona Kulübü’nün elçisi olarak görev yapmaya devam edecek.

The Times’ta yer alan habere göre, İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona''da forma giyen ve takımdan ayrılacağı iddiaları gündemde olan Lionel Messi için Katalan ekibinden tarihi bir kontrat teklifi geldi.

10 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ

Yeni Başkan Juan Laporta, Lionel Messi’yi elinde tutmak için girişimlere başladığı ifade edilirken, Barcelona yönetimi, 33 yaşındaki yıldıza 10 yıllık bir sözleşme teklif etti. Anlaşmaya göre Lionel Messi futbolu bırakmak istemesi durumunda, Barcelona Kulübü’nün elçisi olarak görev yapmaya devam edecek.

MLS İZİNİ VERİLECEK

Ayrıca dünyaca ünlü yıldızın ABD Ligi MLS takımlarına transfer olmasına da izin verilecek. Lionel Messi, futbolu bıraktıktan sonra yine İspanya’ya dönerek, Barcelona’da yönetici olarak çalışabilecek.

EV ALMASI KAFALARI KARIŞTIRDI

Manchester City ve Paris Saint Germain de kadrolarına katmak istedikleri Arjantinli yıldızın durumunu yakından takip ettiği bilinirken, yıldız oyuncu geçtiğimiz haftalarda Miami''den büyük bir ev satın almıştı. Messi''nin bu hamlesi, "Artık ABD''de yaşayacak" yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu. 

Barcelona’nın efsane isimleri arasına girmeyi başaran Lionel Messi, Katalan ekibiyle çıktığı 774 maçta 668 gol atarken, 292 de asist yapma başarısı göstermişti.