500 bin liraya aile arabası! Otomobil piyasası altüst olacak

500 bin liraya aile arabası! Otomobil piyasası altüst olacak
500 bin liraya aile arabası satacaklar! Otomobil piyasası altüst olacak. Araç almak isteyenler en uygun model belli oldu. İşte modelin fiyatı ve detayları...

Türkiye'de yakından tanınan FİAT marka otomobiller, ücret olarak vatandaşları memnun etmeye devam ediyor. İtalyan otomotiv firması Fiat'ın Fiorino modelinin en az donanımlı aracı, 531 bin 900 TL'den satışa çıktı. Türkiye'de üretilen Fiat Fiorino, hem iş aracı olarak kullanılabiliyor, hem de tam bir aile arabası olabilir.

fiat-fiorino-2023.jpg

Yeni Söke Gazetesi'nde yer alan bilgiye göre, araç almak isteyenlerin başlıca talebi olan ihtiyaçlarının karşılanması için alternatif seçenekler tercih edilebiliyor. Fiat Fiorino da önemli bir alternatif haline geldi.

EN UYGUN ARAÇ KONUMUNDA

Sıfır kilometre arabaların fiyat listeleri incelendiğinde Fiat Fiorino fiyatı açısından da dikkat çekiyor. Fiat Fiorino için firmanın talep ettiği en düşük fiyat 531 bin 900 TL olarak açıklandı.

Bu fiyat ile sıfır araba piyasasında en uygun araç konumunda yer alıyor.

FIAT FIORINO NE KADAR?

Fiat Fiorino'nun Cargo donanımında fiyatlar 531 bin 900 TL'den başlarken Combi donanımında ise başlangıç fiyatı 539 bin 900 TL olarak açıklandı. Donanım seçeneklerine göre fiyatlar 655 bin 900 TL'ye kadar çıkabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum