5'i 1 yerde Aslan!

Dün gece Arena’da ilginç bir maç izledik.. Bir yanda 9’da 9 yaparak kendi rekorunu egale etmek isteyen lider G.Saray.. Bir tarafta ise Galatasaray takviyeli ligin alt sıralarından kurtulma savaşı veren Karabükspor..
Evet dün gece Arena’da özellikle ilk yarıda pas hatası, orta sahada etkili olamayan, defansta hata yapan olan takım Galatasaray. Orta alanı kontrol eden maçın ilk dakikasından itibaren rakip kalede gol arayan takım ise Karabükspor’du.. Ancak maçın ilk dakikasında olduğu gibi pozisyonu değerlendiremeyen Karabüksporlu futbocuların aksine Baros ve Elmander yapılan hataları affetmedi.. İlk yarıda pozisyon bulan ama atamayan bir rakip ile rakip sahaya 2 kez giderek  2 gol atan bir evsahibi vardı.
İkinci yarıda ise Galatasaray başka bir havadaydı.. Özellikle Elmander-Baros ikilisi golleri ve ortaya koydukları futbol ile soğuk geceyi yaz sıcağına çeviren isimlerdi.. Fatih Terim’in 2-0 gerideyken Samsun’da yaptığı değişiklikler gibi dün gece Arena’da yaptığı değişiklikler, sarı kırmızılı ekibin son haftalarda sık sık şahit olduğumuz golcü kimliğine yeniden yakalamasına neden oldu..
İkinci yarıda Baros-Elmander ikilisi adeta gol kaçırma yarışı yaptı. Dün gece Arena’da gol yollarında fırtına gibi esen, gol kaçırma rekoru kıran ancak kendi rekorunu egale eden  bir Galatasaray vardı..
Hatta bu kez son haftalarda 4 golüne alıştığımız Aslan, bununla da yetinmedi ve golleri beşledi..

Yazarın Diğer Yazıları