7 Haziran’ın kazası ve telafisi yoktur!

7 Haziran’ın kazası ve telafisi yoktur!
7 HAZİRAN seçiminin önemine dikkat çeken MHP lideri Bahçeli, “Eğer AKP-PKK ittifakı sandığa gömülmezse Türkiye gömülecek, Cumhuriyet rahmete kavuşacaktır” uyarısı yaptı.

Türkiye teröristlere tapulanmak üzere!

Öcalan’ın yeni anayasa önerisini Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi için verilmiş bir pas olarak değerlendiren Bahçeli şunları söyledi: Erdoğan başkan olmak için her tavizi vermeye, her diklenme ve meydan okumayı sineye çekmeye hazırdır.
“İHANET, melanet ve rezalet ortaklığı”nın tüm yönleriyle deşifre olduğunu belirten Devlet Bahçeli,  AKP seçmenine de şöyle seslendi: “Kardeşlerim; bir umuttur diyerek desteklediğiniz parti, PKK’ya beyaz bayrak çekti. Mütedeyyin, muhafazakâr, onurlu, Allah korkusuna haiz, ağzı dualı ve vicdan sahibi vatandaşlarım; arkasında durduğunuz parti Türkiye’yi teröristlere tapulamak üzeredir, anlayamayacak mısınız? Halkı, Dolmabahçe’de ilan edilen AKP-PKK mutabakatını bozmak için sandığa çağıran Devlet Bahçeli, “7 Haziran’daki seçimde bu hain ittifak sandığa gömülmezse, Türkiye gömülür” dedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen MHP İl Başkanları toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeli, Erdoğan ve hükümete yönelik sert ifadeler kullandı. Bahçeli, “Bugün Türkiye’yi, vatanını satmış, topraklarını terk etmiş, milletini bölmeye azmetmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Milletin itibarıyla alenen oynayan çürümüşler iktidardadır. Milletin sabır ve asaleti kurtuluşu sağlayacak, ihanetin belini kıracak yegane çaredir” dedi

“Kamera karşısında şov”
Bugün yeniden milli mücadele şartları oluşmak üzere olduğunu belirten Bahçeli şöyle dedi: “Çanakkale’de püskürtülenler AKP’ye nüfuz etmişlerdir. AKP’nin PKK’yla kurduğu ihanet tüm yönleriyle deşifre olmuştur. Başbakanlık ofisinde AKP-PKK şebekesi müşterek açıklama yapmıştır. 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, mahcubiyet hali gösterilmeden ilan edilmiştir. AKP-PKK’yla birlikte kamera karşısında şov yapmıştır.

“Milli ruhları kalmamış”
Muhafazakar, onurlu, ağzı dualı kardeşlerim arkasında durduğunuz parti, Türkiye’yi teröristlere tapulamak üzeredir. Dolmabahçe’de Türk milleti yok sayılmıştır, bölücü terör örgütü fermanını yayınlamıştır. Erdoğan ve Davutoğlu’nun hiç mi milli ruhu kalmamıştır? Bunların mütareke yıllarındaki işgal komiserlerinden ne farkı vardır? Açıklamada yer alan bakanlar PKK’nın maskarası haline gelmeyi izzeti nefislerine nasıl sindirebilmişlerdir. Öcalan canisi, sözde mesajında 30 yıllık çatışmanın demokratik çözüme kavuşturulmasından bahsetmektedir. Bebek katili 21 Mart 2013 Temmuz’unda kalabalıklara okunan mesajında ‘Artık silahlar sussun’ diyordu. Yeni bir sürecin başladığını söylüyordu. Aradan geçen sürede PKK silah bırakmamıştır.

“Silah bırakmazlar”
Demek ki caninin serbest kalmasına AKP ‘Evet’ demiştir. PKK’nın silah bırakacağını iddia etmek tahmini imkansız bir şuursuzluktur. PKK’dan kongre toplayacağını beklemek saflık değilse ihanettir. PKK Türkiye’den toprak almadan silah bırakmayacaktır. AKP artık hem HDP hem PKK’dır. Erdoğan ve Davutoğlu iflas etmiş, omurgasını kaybetmiş iki bölücü şahsiyet olarak PKK’nın kanlı tarihindeki yerlerini almış, layığını bulmuşlardır.

Özkök ve Özel’e çağrı
Bahçeli, Öcalan’ın demokratik siyaset uydurması Türk siyasetine biçilmiş kefen olduğunu vurgulayarak, AKP-PKK verkaçı Türkiye’nin kalesin gol olup yağmıştır. Erdoğan’ın ’Hocam’dediği, AKP’nin Özel paşasına eleştirilerimize alınan kasaptaki ete soğan doğrayamayan emekli paşa sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz söyleme cesaretini gösterecek misin? Nedir sizleri korkutan, nelerdir sizleri baskı altında tutan? Genelkurmay başkanlarına terörist suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı ve isabetli sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatlı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan Özel insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz? “ diye konuştu.

“Erdoğan Başkanlık için her tavize hazır”

MHP lideri Bahçeli, böyle zifiri karanlıkta 7 Haziran seçimleri yapılacağını belirterek, “Erdoğan Başkan olmak için her tavizi vermeye, her meydan okumayı sineye çekmeye hazırdır. Arabistan’a giderken ‘12 yılda ne istedi de hükümet vermedi diyerek’ suç üstü basılmış, Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Bu nasıl cumhurbaşkanıdır?  Başkent Ankara’nın emanetlerini çiğnetmeyeceğiz. Yeni bir İstiklal Marşı yazdırmayacak, bayrağı indiremeycek, vatanı böldürmeyeceğiz.

“Yıkım yakındır”
Türk milletine olayların tüm içyüzünü anlatmalıyız. İhanetin maskesini düşürmeli, milli iradeyi milliyetçi iradeye dönüştürmeliyiz. 7 Haziran’ın kazası yoktur. 7 Haziran’ın rövanşı, tehiri, ikamesi, telafisi yoktur. AKP-HDP sandığa gömülmezse, Türkiye gömülecektir. AKP-PKK bozgun yaşamazsa, Türkiye Cumhuriyeti rahmete kavuşacaktır. Yıkım yakındır, görünüz” dedi.
“Bölücülüğün kıvılcımları”

Uyanık olunması gerektiğini ifade eden Bahçeli şunları söyledi: “Bölücülüğün kıvılcımları tüm yurdumuzu saracak ateşi körüklemek üzeredir. AKP-PKK seçim öncesi sanal bahar havasıyla 400 milletvekili çıkarıp despotu başkan yapmak için durmayacaktır.  Erdoğan şahsi beklentilerini, koltuk hırsını, yasa ve anayasa ihlalleriyle birlikte kanundan kaçma çabasını sistem değişikliğiyle emniyete alma hevesindedir. Buna da yeni Türkiye diyeceklerdir. Biz böyle bir Türkiye tanımıyoruz, böyle bir köhnemiş ve mağlup olmuş ülkeyi asla istemiyoruz. Sonuna kadar demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz.”

“Bizim sevdamız Türkiye”
Bahçeli sevdanın Türkiye sevincin ise Türk milleti olduğunu vurgulayarak, “Yüklendiğimiz milli vazife ihmalkârlığa müsamaha göstermeyecektir. Türk vatanı hizmetkârlarının, aşkla gönülleri kavrulmuş muhafızlarının göz kamaştırıcı mücadelesini arzulamaktadır. Ben yerine biz diyebilen, önceliğini ülke ve millet menfaatine verebilen derin ve milli bir kavrayışla hiç durmayacağız, hiç yorulmayacağız.
Huzur ve dirliğimiz için
Şayet durursak millete bunun izahını yapamayız. Şayet yorulursak muhterem ecdadımıza, aziz şehitlerimize bunu anlatamayız.
Türkiye’nin huzur ve dirliği için geceyi gündüze katmak durumundayız. Türk milletinin birliği ve bin yıllık kardeşlik hukuku için insanüstü bir çaba sarf etmeliyiz. Çünkü yapacağımız çok iş, yerine getireceğimiz çok söz vardır. Sizler bir siyasetin temsilcisi olmanın yanında, büyük bir davanın, asırların idrakine Türk-İslam destanını söyletmiş kutlu bir ruhun neferlerisiniz. Unutmayınız ki, Türkiye sizlere emanettir. Türk milleti sizlerin milliyetçi ve ahlaklı duruşunuzu beklemektedir. Artık kaybedecek bir saniyemiz bile yoktur. Bekleyecek, hareketsiz kalacak, atıl ve atalet içinde geçirecek bir anımız bile olmayacaktır. İllerinizde partimizi çok iyi şekilde ve layıkıyla anlatmanızı bekliyorum. 7 Haziran’da Türkiye’nin yere çakılmasını istemeyen kim varsa kapımız açıktır” diye konuştu.