8 ay önce yaraladı dün de öldürdü

8 ay önce yaraladı dün de öldürdü
Kadıköy’de Kaan Y. babası ekmek almak için dışarı çıktığında annesini bıçaklayarak öldürdü. Genç adamın 8 ay önce de anne ve babasını yaraladığı öğrenildi

İstanbul Kadıköy’de dün dehşet verici bir cinayet işlendi. 8 ay önce anne ve babasını yaralayan 35 yaşındaki Kaan Y., annesi Gönül Y.’yi defalarca bıçaklayarak öldürdü. Kadıköy ’de dün saat 11.00 sıralarında Gönül Y.’nin oturduğu daireden kavga seslerinin geldiğini duyan komşuları polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, kapıyı açtığında 63 yaşındaki Gönül Y.’yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Yapılan incelemede Gönül Y.’nin bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı.
Kanlar içinde bulundu
Ev içinde arama yapan polis, salonda yüzü kanlar içinde oturan 35 yaşındaki Kaan Y.’yi gözaltına aldı. Bu sırada ekmek almak için fırına giden Mehmet Y, döndüğünde kapının önünde gördüğü polislerin eşinin öldürüldüğünü söylemeleri üzerine şoke oldu. Eşinin oğlu tarafından öldürüldüğünü öğrenen Mehmet Y., üzüntüden yıkıldı. Olayın duyulmasının ardından sonra eve gelen kızları Birce ise annesinin ölümü karşısında üzüntüden şoka girdi. Kaan Y.’nin geçtiğimiz 29 Nisan’da annesi Gönül Y.’yi boğazından, babası Mehmet Y.’yi kulak, boğaz ve göğüs altından yaraladığı ve   gözaltına alındığı öğrenildi. Kaan Y.’nin İzmir’de yaşadığı eşinden boşandıktan sonra anne ve babasının yanına yerleştiği, bir süredir de bunalımda olduğu öne sürülmüştü.