A Haber'den MHP'ye "FETÖ'ye destek verdiler" ithamı

A Haber'den MHP'ye "FETÖ'ye destek verdiler" ithamı
Hükümete yakınlığıyla bilinen A Haber, MHP milletvekilleri ve il başkanının FETÖ'nün yayın organlarına destek vermesiyle ilgili görüntüler yayınladı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber, sürpriz bir şekilde MHP'nin FETÖ'ye verdiği destekle ilgili görüntüler yayınladı.

Bugün TV ve KanalTürk'ün kapatıldığı gün, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş medya kuruluşlarına destek vermişlerdi.

csai_vswwaa3uqf.jpg

Gercekgundem sitesinin haberine göre; A Haber, Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ile MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'a FETÖ'ye destek oldukları suçlamasını yöneltti.

A Haber'de dün gece yayınlanan bir programda MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ile MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın KANALTÜRK ve BUGÜN TV'nin kapatılması sırasında kanalın binasına yaptığı ziyaretin görüntülerini yayınladı.

Bu ziyareti "Siyasete sızan FETÖ" bölümünde veren A Haber'in yayını, MHP ile AKP arasında yeni bir krizin habercisi gibi görüldü.

Bilindiği üzere MHP'li Yönter ve Karataş, Bahçeli'nin talimatı üzerine 28 Ekim 2015'te KanalTürk binasını ziyaret etmiş ve kanalın kapatılmasına itiraz etmişti. Bu sırada polis ile MHP'li vekil tartışmış, İstanbul İl Başkanı Karataş'ın koruması gözaltına alınmıştı.

Kanalı aynı gün MHP'li başka siyasetçiler de ziyaret ederek destek vermişti.

1445944227608.jpg