A Milli Takım nasıl tur atlar?

A Milli Takım nasıl tur atlar?
Türkiye gruptan nasıl çıkar sorusu merakla cevabını ararken, bir takım senaryolar meydana gelirse Milli Takım için EURO 2016'da en iyi üçüncü olma ihtimali henüz bitmiş değil.

1.İHTİMAL: A Milli Takımımız, bu akşam Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yener, E Grubu'nda ise İrlanda İtalya'yı ve İsveç de Belçika'yı yenemezse ay-yıldızlılarımız son 16'ya kalacak.

2.İHTİMAL: C Grubu'nda Almanya, Kuzey İrlanda ile oynayacağı maçı kazanırsa. Ukrayna ise Polonya maçını kazanamazsa, averajımız Kuzey İrlanda'dan daha iyi olmalı. Ancak K.İrlanda'nın son maç öncesi +1 averajı olduğu unutulmamalı.

3.İHTİMAL: Zor ihtimal ama F Grubu'nda oynanacak maçlardan biri berabere biterse 3. sıradaki takımın puanı kesin 3 olacak. Ama averajı da 0 olacak. Bu durumda bizim Çekler'i farklı yenmemiz gerek.

B Grubu'ndan kötü haber: Beklentilerimiz gerçekleşmedi. Rusya'yı yenen Galler 6 puanla lider, İngiltere 2. oldu. Slovakya grubu 4 puanla 3. bitirdi, onları geçme şansımız kalmadı. En iyi 3. olursak Fransa veya Galler ile eşleşeceğiz..