Obama UFO'larla ilgili büyük sırdan bahsetti. Görüntüleri doğruladı

Obama UFO'larla ilgili büyük sırdan bahsetti. Görüntüleri doğruladı
ABD Donanması’nın kaydettiği UFO görüntüleri ile ilgili bir açıklama da Barack Obama’dan geldi. Obama, katıldığı TV programında görüntülerin doğru olduğunu, konu hakkında çok fazla ayrıntı paylaşamayacağını ve konuya ilişkin araştırmaların hâlâ devam ettiğini belirtti.

ABD eski Başkanı Barack Obama UFO'larla ilgili büyük sırdan bahsetti. Görüntüleri doğruladı

James Corden ile The Late Late Show’a konuk olan ABD eski Başkanı Barack Obama, son günlerde dünya basınında geniş yer tutan konulardan biri olan UFO görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kısa süre önce gündem olan ve askeri hedefleri taciz eden UFO videolarını gördüğünü doğrulayan Obama, "Uzaylılar konusunda size yayında söyleyemeyeceğim bazı şeyler var" dedi.

“KAYITLARININ OLDUĞU DOĞRU”

James Corden’a konuşan Obama, “Gökyüzünde tam olarak ne olduklarını bilemediğimiz nesnelerin görüntülerinin ve kayıtlarının olduğu doğru. Nasıl hareket ettiklerini, yörüngelerini açıklayamıyoruz. Rotaları, kolayca açıklanabilecek türde değil. Hâlâ araştırmaya ve bunların ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar; ancak bugün size rapor edebileceğim hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

ABD Donanması tarafından kayda alınan görüntülere ilişkin Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) bir rapor yayınlaması beklenirken, UFO''lara tanık olan yeni isimler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Daha önce de Bill Clinton ile George W. Bush döneminde istihbarattan Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı olan Christopher Mellon, UFO’lar hakkında “Pentagon, hava sahasını ihlal eden hava araçları olduğunu kesinlikle kabul ediyor. Bu oluyordu ve olmaya da devam ediyor. Nereden geldiklerini bilmiyoruz ve teknolojilerini anlamıyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler