Uçan Tesla viral oldu: Sürücüyü bulana para ödülü

Uçan Tesla viral oldu: Sürücüyü bulana para ödülü
ABD'de tehlikeli sürüş yaparak halka açık alanda Tesla'sıyla hız yapan sürücünün videosu sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Bunu yapan sürücüyü buluna para ödülü verileceği iddia edildi.

ShiftDelete''de yer alan bilgilere göre; ülkemiz dahil dünyanın dört bir yanında otomobillerle tehlikeli denemeler yaparak insan hayatını tehlikeye atan sürücülerle karşılaşıyoruz. Bir anlık hevesle veya sosyal medyada takipçi kazanma amacı ile yapılan bir deneme, geri dönüşü olmayan durumlara yol açabiliyor. Kısa süre önce bunlara bir yenisi eklendi. ABD’nin Los Angeles şehrinde kiraladığı Tesla Model S ile trafiğe açık bir yolda tehlikeli bir atlayış gerçekleştiren bir kişi, sosyal medyada viral oldu. Tabii bu durumun çok geçmeden polisin dikkatini çektiğini de belirtelim.

Tesla ile uçmaya çalışan sürücüyü bulana para ödülü verilecek

Bir grup adrenalin tutkunu 20 Mart akşamı Los Angeles’ta bir araya geldi. Araçları ile tehlikeli denemeler yapan ve bunları kayda alan grubun arasından bir kişi, kiraladığı 2018 Tesla Model S ile trafiğe açık yolda belki de bir faciaya yol açabilecek tehlikeli bir atlayış gerçekleştirdi.

Dik ve yokuş aşağı bir yoldan atlayış gerçekleştiren Tesla Model S, yerle temas ettikten hemen sonra duvara çarptı. Ardından biraz ileride park halinde duran otomobillere çarparak durabildi. Bu deneme sonrası ciddi hasar alan Tesla’nın adrenalin tutkusu sürücüsü ise aracı bırakarak kayıplara karıştı.

Görüntülerin sosyal medyada viral olmasının ardından harekete geçen Los Angeles polisi, uçan Tesla’nın sürücüsünü aramaya başladı. Hatta sürücünün bulunmasına ilişkin kayda değer bir bilgi getiren kişilere 1.000 dolar para ödülü verileceği duyuruldu. Bunun dışında kaza sırasında otomobilde sürücüyle birlikte bir yolcu ve bir de sokak kedisi olduğu iddia edildi.

 

 

İlgili Haberler