ABD’nin en hızlı söğüşlediği ülke

Sayın Emre Emiroğlu’nun satırları..
“Otuz yildir Amerikada yasayan (12 Eylul’u beklememe zekasini kullanarak) dunyayi gezmis bir kisi olarak sunu belirtmek ihtiyacini duydum, KURESEL SERMAYE bir yana Turkiye, ABD’nin en hizli sogusledigi bir ulkedir. Dunyanin en pahali herseyini kullanan zavalli ama salak halkimiz yikilan ABD ekonomisini kurtarma cabasinda. Vergileri,satilan milli zenginlikleri,disari goturulen dovizleri,tuketim mentalitesiyle Amerikanin copunun bile satilmasi (vitaminden ,zayiflama ilaclarina,zeka gelistirici haplara kadar) Turkiyeyi her gun fakirlestirirken, ABD ayrica sosyal sorunlara ve tehlikelere merkez oluyor. Bunlari inkar edenler ya kordur ya satilmis, yada dupeduz vatan haini.Biz yurt disinda yasayan ,irkcilikla alakasi olmayan,Turkiyenin her karisini ve her bireyini askla seven Turk milliyetcileri uzuntuden ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz,inanin uykulari kacmis cok arkadasim var buralarda.Sabrin sonu umarim aydinliktir...”
Hiç yorum yapmadan Sayın Yrd. Doç. Dr. Aynur Özensoy’un yazdıklarına geçelim..
“Ülkücülerde tanımladığınız bu ’eski dönmeler’2003’den beri tanık olduğumuz eski solcu BUGÜNÜN AKP cileriden farklı değil.Bu genetiği değiştirilmiş eski sağcı ve solcular  sadece Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olmakla kalmadı , Türkiyenin bölünmesine Taşeronluk yapma görevini de üstlenmişlerdir.
Pes etmeyen bu milleti ’yola getirmek’için  içteki bu tetikçilerle, etnik ve dini gruplar kışkırtılarak bölgesel savaş çıkartmaya  çalışılıyorlar.  Bu bir’iç savaş’gündemidir.
Ekonomisi  ele geçirilmiş , tüm temel organları yavaşça ele geçirilmeye çalışılan, Devleti devlet yapan kurumlar paramparça edilen,Siyasetine, ordusuna, polisine, yargısına, eğitim sağlık sistemlerine sızılmaya çalışılan, Ülkenin siyasileri Beyaz Saraya , genel kurmayı NATO’ya, ekonomisi Dünya bankasına, üniversiteleri Erasmus’a bağlanan, Medyası bu işgal  için taraf olarak çalışan,özgürlüğü ve kimliği yok edilmeye çalışılan bir millletin, işgal edilmeye çalışılan  vatanımın içindeki bu tetikçiler/Taşeronlar nemalandırılan entellektüel fahişelerdir.
Başka ülkelerin işgali altında Afganistan /Irak örneklerini yaşamak istemeyen HERKES, başta samimi dindar, solcu, Türkçü önderler acilen bir araya gelmeli, konferanslar, kongreler, düzenlemelidir. Ve bu faaliyet, bu milletin bir daha bunları yaşamaması için çok daha geniş bir gelecek düşüncesiyle planlanmalıdır...”
Bir de bir okuyucu değerlendirmesi..
“Evet verenler de Hayır verenler de  hepimiz bir oyuna geldik..
Bunu ilerleyen zaman da anlayacak herkes..
Bu referandum ile Bize, 50 Milyon Türk seçmenine KÜRDİSTANI oylattırdılar, güneydoğunun  bir KÜRDİSTAN olduğunu bize ellerimizle ONAYLATTIRDILAR..
Güneydoğuda bu referandumu boykot eden KÜRTLERİN  oranın hakim nüfusu ve bizlerden ayrı düşünen bir AYRILIKÇI HALK olduğunu bize ONAYLATTIRDILAR..
bu onaylar tüm dünya kamuoyu önünde tescil edildi, deklare edildi..
bunu bize, bizzat Türklere yaptırdılar...
Bakın hemen  3 tane akil çekirge zıplamış Osman Baydemirle görüşmüşler..
Arkası gelecek.. Evetçisi ile Hayırcısı ile  hepimiz gittik ellerimizle, kendi ellerimizle Vatanımızın  bölünmesi operasyonuna katkı yaptık..
KÖSEOLU, Osman Gazi.”

Yazarın Diğer Yazıları