Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı sitesinden silindi

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı sitesinden silindi
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın açıklamalarının Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinden kaldırıldığı ortaya çıktı. Abdullah Gül daha önce AKP'nin resmi sitesinden kaldırılmış ve yine sitedeki kurucular bölümünden Gül'ün adı çıkarılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı sitesinin “Cumhurbaşkanlarımız” bölümünde, Abdullah Gül’ün özgeçmişi yer alırken ilgili sayfanın sonunda bulunan “basın açıklamaları” bölümü ise kaldırıldı. Bunun yerine Gül’ün resmi sitesine (www.abdullahgul.gen.tr) yönlendirme yapıldı.

sds.jpg

Oysa, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özgeçmiş sayfalarında ise “basın açıklamaları” bölümünün yer aldığı görüldü.

Ahmet Necdet Sezer:

Süleyman Demirel:

Cumhurbaşkanlığı sitesinde, Abdullah Gül’ün adıyla arama yapıldığında ise "İstediğiniz sayfaya şu ana erişim sağlamadı" hatası alındığı görüldü.



ABDULLAH GÜL AKP SİTESİNDEN DE SİLİNMİŞTİ

AKP'nin resmi sitesinden Abdullah Gül'ün fotoğrafı ve özgeçmişi silinmiş, haberin yayımlanmasının ardından tekrar konulmuştu. Ayrıca, AKP'nin resmi sitesinde kurucular bölümünden Abdullah Gül'ün adı çıkarılmıştı.