Acun Ilıcalı bile şaşırıyor! Yarışma bitti gerilim bitmedi! Survivor Yasin Emrah'ın oğluna ateş püskürdü

Acun Ilıcalı bile şaşırıyor! Yarışma bitti gerilim bitmedi! Survivor Yasin Emrah'ın oğluna ateş püskürdü
'Survivor 2020' yarışmasını üçüncülükle tamamlayan Yasin Obuz, Nisa Bölükbaşı ile fotoğrafını paylaşan eski takım arkadaşı Tayfun Erdoğan'a sert tepki gösterdi: Olum seni adam sandım!

Cemal Can Canseven'in şampiyonluk ipini göğüslediği 'Survivor 2020'nin sona ermesinin ardından kılıçlar çekildi. Gönüllüler takımında mücadele eden isimler, sosyal medyada birbirine girdi.

Instagram hesabından Nisa Bölükbaşı ile fotoğrafını paylaşan Tayfun Erdoğan, Yasin Obuz'un hışmına uğradı. Survivor Yasin, ada günlerinde iyi anlaştığı Tayfun'a oldukça sert sözlerle yüklendi.

Yasin "Oğlum seni adam sandım ama baban haklıymış. Yağmur nereye yağsa tarlanı oraya götürüyorsun. Adada kalman için Cemal'le ben seni ikna etmek için ne mücadele verdik. Sen çok iyi biliyorsun. İnkar eden namerttir. 'Hayat mücadelen için her zaman senin yanındayım' demiştim, ama arkamızı dönünce hemen hançerlemişsin helal olsun. Asalet sonradan kazanılmaz genlerden gelir" dedi.

Sosyal medyada gündem olan bu mesaja, Tayfun Erdoğan'dan yanıt gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Emrah Erdoğan'ın oğlu olan ancak uzun yıllardır ünlü şarkıcıyla görüşmeyen Tayfun, adada mücadele ettiği dönemde baba özlemini dile getirmişti.

aaaaaaaaa-001.jpg

surrrrrrrr.jpgyasin-003.jpgemrah-003.jpg