Adalet Bakanı: "Cebimizdeki 200 lirayı 2 bin lira yapacağız diyoruz"

Adalet Bakanı: "Cebimizdeki 200 lirayı 2 bin lira yapacağız diyoruz"
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te bir düğün salonunda yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi. Gül, "Daha fazlasını yapmak için sizlerden oy istiyoruz. Daha fazlasını yapacak başka parti, başka lider yok" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Her şeyi yaptık, bitirdik demiyoruz. Çok şey yaptık. Daha fazlasını yapmak için sizlerden oy istiyoruz. Daha fazlasını yapacak başka parti, başka lider yok. Ülke yönetmek bisiklete binmeye, sirk yapmaya benzemez. Ülkeyi yönetmek ciddiyet işidir." dedi.

Gül, Gaziantep'te bir düğün salonunda düzenlenen bir törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin 24 Haziran'da gerçekleştirileceğini anımsatarak, "Türkiye büyüsün mü, kalkınsın mı, yoksa eski günlere gitsin mi" bunun tercihinin yapılacağını söyledi.

Muhalefetin tek derdinin AKP ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi olduğunu belirten Gül, "Onlar 'Biz eskiye götüreceğiz.' diyorlar. Biz diyoruz ki kişi başı 11 bin dolar olan geliri 25 bin dolar yapacağız. Türkiye'yi ekonomik olarak daha çok büyüteceğiz. Soframızdaki 5 ekmeği 15 ekmek yapacağız. Cebimizdeki 200 lirayı 2 bin lira yapacağız diyoruz. Öbürleri 'Bozacağız, kaos yapacağız. Siz gidin de ne olursa olsun.' diyorlar. Bu millet buna izin vermeyecek" diye konuştu.