Adalet Yürüyüşüne 'gübre' ayıbı.. Savcılık serbest bıraktı..

Adalet Yürüyüşüne 'gübre' ayıbı.. Savcılık serbest bıraktı..
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Adalet Yürüyüşü'nün 13'üncü gecesini geçirdiği Düzce'de kamp alanının olduğu bölgeye bir damperli kamyon gübre dökerek bölgeden uzaklaştı.Gübreyi döken 3 kişi bugün gözaltına alındı, ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Adalet Yürüyüşü'nün 13'üncü gecesini geçirdiği Düzce Kalıcı Konutları yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanının önüne bir kamyondan hayvan gübresi döküldü. Kılıçdaroğlu'nun karavanda kaldığı alana saat 21.30 sıralarında yaklaşan 78 AR 958 plakalı kamyon, bir anda damperini kaldırırak gübre boşaltıp yola devam etti. 

 Kamyon, çekici ile otoparka çekilirken daha sonra sürücünün de saptanarak yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. Bu arada kamp alanında kötü kokuya neden olan gübre yığını bir süre sonra Düzce Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Kamyon şoförü ile iki kişi daha olaydan sonra gözaltına alındı. 

Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli savcılık tarafından serbest bırakıldı. 

GÜBREYİ DÖKERKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞIP BU NOTU YAZMIŞ

Sürücü S.A.’nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır" notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

Sürücü S.A. ve görüntüyü çektiği ileri sürülen arkadaşları İ.Ç. ve S.A.S.’nın, 'Çevreyi kasten kirletmek' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. 

İlgili Haberler