Adalet Yürüyüşü'nün önü mü kesilecek?

Adalet Yürüyüşü'nün önü mü kesilecek?
Hükümete yakın Aktüel dergisi yazarı Ersoy Dede’nin bugünkü yazısı dikkat çekti. Çünkü Dede, yazısında Adalet Yürüyüşü’nün önünün kesileceği yeri yazdı.

Yazısında, yürüyüşün Kılıçdaroğlu’nun kontrolünde olmadığını iddia eden Dede, “İstanbul'a yaklaştıkça örgütlerin inisiyatifi nasıl ele aldıklarını çok çok daha net göreceğiz.. Ortaya çıkacak olan tablo, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hiç de istemeyeceği, hazzetmeyeceği bir tablo olacak” dedi.

Ersoy Dede yürüyüşün önünün kesileceği yeri şöyle yazdı:

“En iyi ihtimal işlerin çığırından çıktığı istihbaratını alırsa devlet kimseyi İstanbul'a sokmaz.. Olur-biter.. Size tam konum da bildireyim isterseniz... TEM'de, İzmit- Körfez turnikeleri yakınlarında ve Derince geçişindeki Bölge Trafik Müdürlüğü önünde bir de D-100'den TEM'e giriş Dilovası'nda çizgiyi çekerler.. Oradan 'mal mal' bakarsınız Maltepe'ye doğru.. Ne yapacaksınız?.. Yolu kesen güvenlik güçleriyle mi çatışacaksınız?. Cezaevine temsili bir heyet istenir basın açıklaması yapması için, o heyet gider cezaevi önünde açıklamasını yapar, oradan ayrılır.. İkinci bir "Gezi" denemesi hayal edenler de, böyle bir girişimden endişe duyanlar da, Gezi kalkışması sürecinde yaşananları getirsinler akıllarına... Geçti o günler…”

İlgili Haberler