Adana'da, MHP'den Erdoğan için 2 kilometrelik afiş

Adana'da, MHP'den Erdoğan için 2 kilometrelik afiş
Referandum çalışmalarında 7 Nisan 2017'de devam edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan için Adana MHP teşkilatları, havalimanı ile kent merkezi arasındaki 2 kilometrelik yolu “Devlet için, millet için evet” pankartıyla donattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'ya gelişi öncesinde MHP teşkilatlarının havalimanından kent merkezine doğru uzanan D-400 karayolunu 2 kilometre uzunlukta “Devlet için, millet için evet” pankart çalışması dikkat çekti.

MHP'nin anayasa referandumunda 'evet' kararı almasının ardından Adana il teşkilatları, Adana'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış ve miting yapmak üzere kente gelişinin 2 gün öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı.
 


Gönüllülerden oluşan bir ekip 5 gün boyunca çalışarak havalimanı kavşağından kent merkezi istikametinde, D-400 karayolunun refüjünü, Bahçeli'nin fotoğraflarının da yer aldığı 2 kilometrelik 'Devlet için, millet için evet' pankartıyla donattı.

Pankartı refüjün korkuluklarına yerleştirmek için gece gündüz çalışan Veli Çatlakkaya, teşkilat başkanlarının en uzun "evet" çalışması yapma fikri nedeniyle bu caddeyi pankartla donattıklarını ve rekor kırdıklarını belirterek, “D-400'ü Adana'nın en işlek caddesi olması nedeniyle tercih ettik. Dikkat çekeceğini düşündük. Görenlerin tepkisi iyi. Genel başkanımız 'evet' dediği için biz de çalışmalara devam ediyoruz. Elimizden geldiğince de çalışacağız. Bu pankartın referandum sonuçlarında da etkili olacağını düşünüyoruz” dedi.

İlgili Haberler