Adana'da Murat Ağırel rüzgarı

Adana'da Murat Ağırel rüzgarı
Yeniçağ Gazetemiz yazarı Sayın Murat Ağırel , doğduğu büyüdüğü topraklarda hasret giderdi. Murat Göğebakan Tesisleri’nde , Ceyhan Belediyesi tarafından organize edilen İmza-Söyleşi programı düzenlendi.

Uğur Özbek / Ceyhan-Adana

Yazarımız Murat AĞIREL ‘ in imza-Söyleşi programı hemşehrileri tarafından büyük bir ilgi gördü.

Ceyhan belediye Başkanı Hülya ERDEM “Sanatın ve sanatçının harman olduğu bu topraklarda Söyleyşi ve İmza Gününde kitapsever hemşehrilerimiz ile buluşan değerli yazarımız Murat AĞIREL’e teşekkürlerimi sunarım. Murat AĞIREL gibi gazeteci ve yazarların yanı sıra yetiştiridiiği sanatçı , müzisyen , ekonomist ve siyasetçilerle Türkiye‘nin sosyo-kültürel yapısına önemli kazanımlar sunmuştur.” dedi.

Murat AĞIREL “Ceyhan’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Başta Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya ERDEM ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Ceyhanlı yetiştirirse, en iyi gazeteciyi yetiştirir” ifadelerini kullandı.

Ülkemizde yaşanan olaylar ile ilgili güncel tespitlerini , çözüm tespitlerini Ceyhanlılar ile paylaşan yazarımız Murat AĞIREL, Ceyhanlı okurları için kitaplarını imzaladı.

Destek ve katkılarından dolayı Ceyhanlı hemşehrilerine teşekkür eden Murat AĞIREL, Ceyhan’ın gurur kaynağı oldu. 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 14:00 ‘ de Adana M1 AVM – Kırmızı Kedi Kitapevi ‘ nde Adanalı hayranları ile İmza-Söyleyşi gerçekleştirecek.