'Adil Öksüz' iddialarına Mahir Ünal'dan yanıt!

'Adil Öksüz' iddialarına Mahir Ünal'dan yanıt!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın 'Adil Öksüz' ile ilgili iddialarına AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal'dan yanıt geldi.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e verdiği röportajda, Adil Öksüz'ün seçimlerden 15 gün önce yakalanıp, muhalefete iftira atılacağı iddialarını dile getirmişti.

FETÖ firarisi Öksüz'ün seçim malzemesi yapılacağını söyleyen Aydın'a AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal'dan yanıt geldi. 

Habertürk'ün canlı yayın konuğu olan Ünal, 'Adil Öksüz' ile ilgili iddialar için şöyle konuştu: "Şimdi bu milletin çok sağlam bir terazisi var. Hiç şaşmıyor terazisi… İki oy vereceği kişinin rasyonel olmasını istiyor. Yani eskiden seçmen, kimlik modeline göre oy verirdi. Şimdi rasyonel tercih modeline göre oy veriyor. Oy verme davranışında tercihini belirleyen şey, kimliğinden ziyade, rasyonel bir tercih öne çıkıyor. Şimdi seçmen hepimizi izliyor, konuşmalarımıza bakıyor, dinliyor. Belli bir kesim, çünkü toplumu bir çan eğrisi olarak düşünürsek, toplumun sağı var, solu var, marjinal uçları var, merkezi var, merkezin sağı solu var. Bunların da farklı değerleri, inançları, bakış açıları ve psikolojileri var. Toplumun merkezini oluşturan, o en başta söylediğim ana kitle takip ediyor, bakıyor, değerlendiriyor. Böyle şeylere prim vermiyor. Böyle birtakım komplo teorileri, ya şu olacakmış da bu olacakmış da, o gelecekmiş de, bunlar abesle iştigal. Başka bir şey değil"

 

İlgili Haberler