Advocaat'tan futbolculara uyarı

Advocaat'tan futbolculara uyarı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi öğrencileri ile toplantı yaptı. Hollandalı çalıştırıcı "Tarihe geçmek istemiyorum" diyerek sarı-lacivertli futbolcuları uyardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, bugün oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaptı. 17 senedir Kadıköy'de kaybetmediklerine vurgu yapan Hollandalı teknik adam, “Kötü bir sürpriz yaşayıp bu serinin bozulduğu teknik adam olarak tarihe geçmek istemiyorum. Bu serinin baskısını ezeli rakibimiz yaşamalı, biz değil. Sakin olun ve hedefiniz kazanmak olsun” ifadelerini kullandı.

Gerek ligde gerekse Avrupa'da ciddi bir çıkış yakaladıklarını oyuncularına anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu çıkışı taçlandırmak için evimizde oynayacağımız G.Saray maçı biçilmiş kaftan. Bu derbiyi kazanırsak daha büyük bir özgüvenle yolumuza devam edeceğiz. Sizlere güveniyorum” şeklinde konuştu. Galatasaray'ı yenmek için bütün şartların oluştuğuna dikkat çeken Advocaat, “İlk golü atarsak bunun şokunu atlatamazlar” dedi.

Fenerbahçe’de futbolcular, özel yapılan bir cd ile derbiye motive ediliyor. Sarı-lacivertli oyuncuların, daha önce kazanılan G.Saray maçlarında attığı goller, yaptığı asistler, yaşanan sevinçler ve maç içerisinde gerçekleştirdiği güzel hareketlerin görüntülerinin yer aldığı bir cd hazırlandı. Sow'un röveşata ile G.Saray'a attığı gol ve ezeli derbideki tribün atmosferinin de yer aldığı görüntüler Can Bartu Tesisleri'nde ekrana yansıtıldı.