Afrin'de Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu

Afrin'de Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı bir son dakika haberi geldi, yaralanan Piyade Binbaşı Mithat Dunca tedavi gördüğü Hatay Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

TSK’nın Afrin’deki operasyonları sırasında yaralanan Binbaşı Mithat Dunca şehit oldu. 15 Mart günü yaralandıktan sonra Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Piyade Binbaşı Mithat Dunca kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİDİN AİLESİNE HABER VERİLDİ

Dunca’nın şehit olduğu haberi, Eskişehir Büyükdere Mahallesi’nde oturan yakınlarına verildi. Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Kalabak köyü nüfusuna kayıtlı olan şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtildi.

AĞAR'DAN ŞEHİT DUNCA PAYLAŞIMI

Mithat Dunca'ın şehadet haberinin ardından terör uzmanı Abdullah Ağar Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Şehidin fotoğraflarını paylaşan Ağar, şu ifadeleri kullandı:

"Mithat Dunca 3 gün önce gaziydi. Artık şehit. Tim k. İhsan Ejdar Yb’ken İkiyakalar’da şehit düştü. O da Bnb iken Afrin’e. Ömrü dağda, çölde geçti. Girmediği yer kalmadı. ÖKK’da, Eğirdir’de, Siirt’te. Ve artık Afrin’den arşa yükseldi. Ruhun ŞAD Eskişehir sevdalısı AZİZ ŞEHİT"