Ağaoğlu: "Abdülkadir için 20 milyon doları reddettik"

Ağaoğlu: "Abdülkadir için 20 milyon doları reddettik"
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRTSPOR'da yayınlanan Transfer Saati programında önemli açıklamalarda bulundu.

Kulübün menajerlere olan borcunun kur artışından dolayı 67 milyon TL olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Öncelikle iki stoper ve bir de sol kanat olmak üzere 3 transfer yapacağız. Kulüp olarak teklif götürdüğümüz 4 stoper var. Şu anda talip olduğumuz 3 futbolcunun kulüp başkanıyla bizzat görüşüyoruz" dedi. 

Kulübün borç yüküyle ilgili Ağaoğlu "Dün akşam 17.00'ye kadar borçlar ödenmeseydiTrabzonspor, Süper Lig'de oynamak için lisans alamıyordu. Profesyonel kadronun maliyetini 23 milyon Avro'ya düşürdük" şeklinde konuştu. 

"Futbolcularla indirim görüşmelerine yeni başlayacaklarına değinen Trabzonspor Başkanı, "Kabul etmezlerse, onları yargılama ya da küsme şansınız yok." ifadelerini kullandı. 

"20 MİLYON DOLARI REDDETTİK"

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür hak ettikleri piyasa değerini henüz yakalayabilmiş değil. Hiç kimsenin tahmin etmediği oyuncular transfer edilecek. Benfica Abdülkadir'e 14'ü peşin, 20 milyon dolarlık teklif yaptı. Kalan 6 milyonun yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik.