Ağrı'da PKK ile sıcak temas

Ağrı'da PKK ile sıcak temas
Ağrı'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışmada 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Ağrı'da teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 asker yaralandı, 1 terörist de etkisiz hale getirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, kentin Sinek Yaylası'nda dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında, teröristler ile güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma çıktı.
Çatışmada, 3 güvenlik görevlisi yaralandı, bir terörist de öldürüldü. Yaralanan askerler,Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçlerince, bölgede başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Ağrı Valisi Musa Işın, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ile İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, yaralı askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada,“İlimiz Sinek Yaylasında PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyon sırasında çıkançatışmada 3 güvenlik görevlimiz yaralanmış, 1 PKK'lı terörist öldürülmüştür” denildi.
Yaralı askerler Ağrı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan askerlerden 1'i askeri helikopter ile Erzurum’a sevk edildi.

Bölgede geniş çaplı operasyonların devam ettiği öğrenildi.