Ahmet Çakar'dan büyük iddia: Fenerbahçe maçında hakem tehdit edildi

Ahmet Çakar'dan büyük iddia: Fenerbahçe maçında hakem tehdit edildi
Ünlü yorumcu, eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe Pendikspor maçı için öyle bir iddia ortaya attı ki yenilir yutulur gibi değil.

Fenerbahçe; Pendikspor'u 4-1 yenerken, hakem Kadir Sağlam'ın kararlarının yanı sıra Mert Hakan ile yaşadığı diyalog maça damga vurdu.

İlk yarının bitiş düdüğü ile birlikte soluğu hakemin yanında alan Fenerbahçeli Mert Hakan'ın, Kadir Sağlam'a sert tepki göstermiş ve "Hocam dikkat et. Dikkat et yoksa buradan çıkamazsın" dediği iddia edildi.

Ahmet Çakar da bunun üzerine twitterdan bir paylaşım yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM:
Eski hakem Ahmet Çakar, "İlk yarı bitiminde Mert Hakan Yandaş tarafından 'Akıllı ol, buradan çıkamazsın' diye tehdit edilen şerefli Türk hakemi Kadir Sağlam ikinci yarı sindi, korktu ve maçı Pendikspor'dan alıp Fenerbahçe'ye verdi. Utanmalısınız..." dedi.

whatsapp-image-2024-03-11-at-09-45-28.jpeg

Ahmet Çakar daha sonra sert eleştirilerine devam etti.

Çakar, Kadıköy'de katliamının yaşandığın, Mert Hakan'ın hakemi tehdit ettiğini belirterek, "Normal hayatta bunu birine dediğiniz vakit, tehdit suçundan hüküm giyersiniz. Ama Mert Hakan, kart görmedi. Daha kötüsü, hakemi sindirdi. İlk yarıda bazı hatalarına rağmen cesur maç yöneten ya da yönetmeye çalışan Kadir Sağlam, ikinci yarı sindi, korktu ve teslim oldu. Welinton'a gösterdiği kırmızı kart kesinlikle yanlıştı. Bu kart ikinci sarıdan geldi. Diğer bir değişle ikinci sarı mutlak yanlış. Top oynama mesafesinde. Welinton'un hamlesi topa doğru ve bu hamle cepheden geliyor. Böyle sarı kart olmaz" ifadelerini kullandı.

Kadir Sağlam'ın Pendikspor'u önce 10 kişi bıraktığını, sonra da penaltı uydurarak maçı Fenerbahçe'ye hediye ettiğini ileri süren Çakar, yazısına şöyle devam etti:
"Artık dün gece net olarak şunu anladım ki hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, çok imtiyazlılar. Diğer mütevazı Anadolu takımları tam bir figüran. Galatasaray-Antalyaspor maçında yan hakemin suratına küfür edildi, hakemler yalayıp yuttu. Dün gece de Mert Hakan, sahada yüzüne karşı bir Türk hakemini tehdit etti. Cezasız kaldı ama ikinci yarı cezayı, korkan hakemin verdiği kararlarla Pendikspor çekti. Yazıklar olsun böyle düzene. Bu düzen dünya futbolundaki en gerideki ülkelerde bile böyle değil."

İlgili Haberler