Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları çok kızdıran paylaşım. Maç biter bitmez paylaştı

Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları çok kızdıran paylaşım. Maç biter bitmez paylaştı
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup etti. Eski hakem Ahmet Çakar, maçın hakemi Ümit Öztürk'ün kararlarına göndermede bulundu.

Galatasaray, iki kez geri düştüğü maçta Çaykur Rizespor''u 4-2 yendi. Sarı Kırmızılı ekibe hayat veren isim 2 gole imza atan Patrick van Aanholt oldu.

Galatasaray''a galibiyeti getiren golleri 40 ve 87. dakikalarda Patrick van Aanholt, 70. dakikada Babel (Penaltı) ve 90+8''de Gomis kaydetti. Çaykur Rizespor''un golleri ise 8. dakikada Gedson Fernandes ve 49. dakikada Tyler Boyd''dan geldi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 35''e çıkardı. Çaykur Rizespor ise 23 puana kaldı.

Maçın ardından hakem Ümit Öztürk''ün kararları sosyal medyada tartışma konusu oldu. Eski hakem Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Çakar, "Arena''da kara gece . Yazık , çok yazık...." dedi.

İŞTE O POZİSYONLAR:

61. dakikada Omar’ın sağ taraftan ceza sahasına ortasında kaleci Tarık’ın, Gomis’e yaptığı müdahale sonrası hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi.

64. dakikada penaltı atışını kullanmak için beyaz noktaya gelen Gomis’in vuruşunda kaleci Tarık gole izin vermedi ve topu kornere çeldi.

68. dakikada sol taraftan ceza sahasına giren Kerem, son çizgide kaleci Tarık’ın ayağıyla yaptığı müdahale sonrası yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk, VAR’da pozisyonu izledikten sonra beyaz noktayı gösterdi.

70. dakikada penaltı vuruşu için topun başına geçen Babel, kalecinin sağından meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-2

 

İlgili Haberler