Ahmet Hakan Faruk Bildirici kavgası büyüyor

Ahmet Hakan Faruk Bildirici kavgası büyüyor
Ahmet Hakan, kendisini eleştiren Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'ye aynı sertlikte cevap verdi. Kavga sosyal medyanın diline düştü.

Medya Ombudsmanı olarak bilinen Faruk Bildirici, Hürriyet gazetesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, CNN Türk programcısı Ahmet Hakan’ın programını sert bir dille eleştirmişti.

Hakan bu eleştiriye köşesi üzerinden sert tepki verdi.

Faruk Bildirici, Hakan’ın CHP Milletvekili Aydın Ayaydın''ın "Cumhurbaşkanı adayları kim olacak?" konulu yazısını konuklarına yorumlatmasını "Pembe rüyayı kehanet sanmış" ifadeleriyle eleştirmişti.

"Adam kafayı bize takmış" diyen Ahmet Hakan ise bir üst perdeden yanıt verdi.

Ayaydın’ın kulislerine güvendiğini belirten Hakan, "Aydın Ayaydın, yazısının sonunda “Rüyadan uyandım" diye not koymuştu. İşte bu nottan yola çıkarak... Bizim Hürriyet’in Bekçi Murtaza’sı Faruk Bildirici, "Ahmet Hakan’a bakın! Rüyayı tartıştı" diye koca bir yazı yazmış." ifadelerini kullandı.

Rüya tartışmalarının ardından Aydın Ayaydın’ı tekrar aradığını belirten Ahmet Hakan, Ayaydın’ın kulis bilgilerinin arkasında durduğunu aktardı.

Hakan yazısının tonunda Bildiriciye yönelik ağır bir eleştiride bulunurken yazısını şu cümlelerle sonlandırdı:

“Bu Faruk Bildirici, Hürriyet’ten ayrıldı ama gönlü, kafası, aklı, fikri Hürriyet’te. Kopamıyor bir türlü. Kişisel kariyerini “Hürriyet’in Bekçi Murtaza’sı” olarak tamamlamaya ant içmiş. Yazık valla. Üzülüyor insan.”

İlgili Haberler