Ahmet Kural ifadesini verdi: Türk adaletine güveniyorum

Ahmet Kural ifadesini verdi: Türk adaletine güveniyorum
Şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddia edilen ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Kural ifadesinin ardından basın mensuplarına açıklama yaparak, "Türk adaletine güveniyorum" dedi.

Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

drpcseyw4ae8rpy.jpg

Avukatı Sibel Aydın ile birlikte ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıkan Kural, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA

İfadesinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Ahmet Kural, "Arkadaşlar merhaba. Konuyla ilgili açıklamayı sadece resmi makamlara yapacağımı bildirdim. Türk adaletine güveniyoruö. Benim için yeni bir başlangıç Böyle bir konuyla anıldığım için herkesten özür diliyorum. Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" dedi. Kural, adliye önünde bekleyen vatandaşlar tarafından protesto edildi.

ek-fotograflar-ahmet-kural-adliyede_2198_dhaphoto5.jpg

SILA'NIN AVUKATINA DAVA AÇILACAK

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın konuyla ilgili," Müvekkilimin talebiyle yaşanan olayla ilgili hiçbir bilgi paylaşmayacağız. Gerekli bilgiler savcılığa sunulmuştur. Farklı bir algı yaratılmaya başlanmıştır. Sıla'nın avukatı meslektaşım Rezan Epözdemir'i İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız." şeklinde konuştu.

45481997_272178093500231_584966419637075968_n.jpg

Sanatçı Sıla geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı Kural'ı ifade vermeye çağırmıştı.

ek-fotograflar-ahmet-kural-adliyede_2198_dhaphoto2.jpg

İlgili Haberler