Ahmet Türk gözaltına alındı

Ahmet Türk gözaltına alındı
Geçtiğimiz hafta görevinden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak gözaltına alındı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanıyken İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Ahmet Türk ve Mardin merkez Artuklu İlçe Belediye Başkanı Emin Irmak, bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Geçen 17 Kasım günü İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, bugün saat 10.15 sıralarında Mardin'deki evinde yapılan arama ile birlikte gözaltına alındı. Ahmet Türk, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, evinde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

7 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Ahmet Türk ve Emin Irmak'tan sonra Artuklu Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Birtek ve Mehmet Yıldırım ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan belediye binasından, Artuklu Belediyesi avukatlarından Ziya Baği, meclis üyesi Mehmet Ali Amak, belediye çalışanları Şeyhmus Amak ve Sultan Bingöl olmak üzere toplam 7 kişi daha gözaltına alındı. Polisin devam eden operasyonlarıyla birlikte gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.