Ailesi Seferihisar’da yaşıyor. Şarkıcı Bengü’den çarpıcı İzmir depremi paylaşımı. Endişe kaygı, korku, hüzün

Ailesi Seferihisar’da yaşıyor. Şarkıcı Bengü’den çarpıcı İzmir depremi paylaşımı. Endişe kaygı, korku, hüzün
Ünlü şarkıcı Bengü, ailesinin yaşadığı İzmir - Seferihisar’daki depremle büyük bir panik yaşadığını söyledi. "Endişe kaygı korku, hüzün... Acıyı ve tüm bu duyguları sevdiklerinden ve oradan uzaktayken paylaşmaya çalışmak, çaresizce çırpınmak belki de daha mı zor." diyen şarkıcı Bengü ailesinin durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Anne ve babasının durumunun iyi olduğunu söyleyen şarkıcı, '‘İzmir'im büyük geçmiş olsun. Allah’ıma bir şükür annem, babam, ablam sevdiklerim yaralanmadan atlattı. Seferihisar Özdere bizim evimizin olduğu yer. Allah’ıma bin şükür ailem sağlıklı. Tüm İzmirlilere geçmiş olsun. Enkaz altından iyi haberler çıksın’’ yazdı.

yenicag-bengu2.jpg

"ENDİŞE KAYGI, KORKU, HÜZÜN"

Çocukluğunun geçtiği mahalledeki büyük yıkım karşısında şoke olan Bengü, "Endişe kaygı korku, hüzün... Acıyı ve tüm bu duyguları sevdiklerinden ve oradan uzaktayken paylaşmaya çalışmak, çaresizce çırpınmak belki de daha mı zor?" dedi.

yenicag-bengu5.jpg

“ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI”

Bengü, sözlerine; "'Gitsek mi’ dedim Selim’e... ‘Daha mı iyi olur’ onu da bilemedim... Elimiz kolumuz bağlı, öyle buz gibi izliyoruz olanı biteni... Bir nefes daha çıksın, kurtulsun o enkazdan diye bekliyoruz..." diye devam etti.

yenicag-bengu7.jpg

“BELKİ AYNI OKULA GİTTİK” 

"Tanışmasak da yan yana geçtik belki aynı sokakta çünkü... Belki aynı okula gittik, ne bileyim? Çok ağır geldi bu sefer... Çocukluğum sarsılmış gibi... Allah’ım daha beterini gösterme, enkazdakilere güç ver... Memleketimin her köşesini sen koru… Güzel İzmirim, canın çok yandı... Biz buradan aynı acıyı paylaşıyoruz... Dua ediyoruz... Sabaha kadar nöbetteyiz..."

Depremde 58 vatandaşımız hayatını kaybederken, 800'den fazla kişi de yaralandı. En çok hasar alan yerlerin İzmir'in Seferihisar ve Bayraklı ilçeleri olduğu görülürken, artçı depremler de sürüyor.

yenicag-bengu4.jpg

Depremin ardından arama kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 9'unda çalışmaların tamamlandığı, kalan 8 binada çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

(Kaynak: Milliyet)