AKİT, tekmeci saldırgana sahip çıktı!

AKİT, tekmeci saldırgana sahip çıktı!
Geçtiğimiz günlerde Bahçeli ile yakın diyaloğa giren, geçmişte Ülkücülere kurşun sıkan AKİT Gazetesi, şortlu kıza tekme atan saldırgana sahip çıktı!

Hükümete yakınlığıyla bilinen ve AKP’ye yakın sermayedarlar tarafından beslenen AKİT Gazetesi bir skandala daha imza attı.

AKİT’in sahiplerinden olan ve aynı zamanda gazetenin yazarı Ali Karahasanoğlu köşe yazısında, şortlu kıza tekme atan saldırganın daha fazla ceza alması için hazırlanan yasa değişikliğini eleştirdi.

“SADECE BİR TEKME…”

Karahasanoğlu, “Haydaaa.. İşimiz gücümüz, bir şortlu kıza atılan tekme oldu.. Aylardır aynı konuyu tartışıyoruz. Salıverildi.. İtiraz edildi, tutuklandı.. İfadesi alındı, tahliye oldu.. İtiraz edildi, tutuklandı.. Tahliye sonrasında tekrar tutuklama olmaz denilip, tekrar itiraz edildi.. Tekrar tahliye edildi.. Olay ne? Bir tekme.. İnsaf edin ya.. İnsanlar öldürülüyor..” diye yazdı.

BİR ANLIK KIZGINLIKLA ATILDI

Tekmenin bir anlık sinirle atıldığını ileri süren Karahasanoğlu, “Aile Bakanı’mızdan rica ediyorum. Lütfen, medya rüzgarları ile hareket etmesin.. Hele hele... Halkın büyük çoğunluğunun istediği ‘idam’ için ‘İstemezük’ diyen çevrelerin, ‘Tekme atan niye salıverildi’ diye şaklabanlık yapmasına prim vermesin..” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler