Akit TV sunucusu: "Dekolte giyen kadın cezalandırılsın"

Akit TV sunucusu: "Dekolte giyen kadın cezalandırılsın"
Akit TV'de Rabbiyatcı programının sunucusu Mehmet Arslan, dekolte giyen kadınları 'tacizci' olarak nitelendirdi ve ceza almaları gerektiğini savundu.

Akit TV'de Rabbiyatcı isimli programın 31 Mart'ta yayınlanan bölümünde sunucu Mehmet Aslan'ın dekolte giyen kadınlarla ilgili skandal sözleri tepkilere neden oldu. 

"Erkeklerin 'Bu kadın beni dekolte bir kıyafetle taciz etti' diye şikayet etmesi lazım" diyen Aslan, "Buna karşı tavır alınması lazım, tedbir alınması lazım, cezalandırılması lazım" ifadelerini kullandı.

Oda TV'nin haberine göre, sunucu Mehmet Aslan'ın açıklamaları şöyle:

"Ancak, altta yatan sebepler de araştırılmazsa, fakat ‘şu şuna sebep oldu, bundandır diye’ de, erkek taciz ve şiddetini hafife alma tarzında da değil. Olayı basitleştirme adına da değil… Psikolojik, sosyolojik bir çözümleme adına, muhakkak orada kadının da payı olabilir mi diye düşünmek lazım."

Bu masum mu? Bunun neresi masum. Popüler, meşhur ve teşvik ediliyor. Kadının dekolte olması, teşhircilik yapması, tam bir tacizciliktir.

Erkeklerin şikayet edebilmesi lazım, 'bu kadın beni dekolte bir kıyafetle taciz etti', doğru ve bunun cezalandırılması lazım. Bu bir suçtur."

İlgili Haberler