“AKP burada seçimi kaybetti”

“AKP burada seçimi kaybetti”
İYİ Parti ve CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortak adayı İsmail Ok, kendilerine yönelik karalama kampanyalarının da arttığına dikkat çekti, “Halkımız, kirli ellerin çevirdiği iftiralara inanmıyor. AKP burada seçimi kaybetti” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Avşa Adası’nda vatandaş ve esnafı ziyareti sırasında bazı kişilerin provokasyonuna hedef olan CHP’nin desteklediği İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Ok, Karesi İlçesi’nin Şamlı Mahallesi’nde halka seslendi.

54799040_430208211121611_7830740285675012096_n.jpg

Seçim süreçlerinde böyle şeylerle karşılaşıldığını ifade eden Ok, “Ankara’da Mansur Yavaş’a, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na, Mersin’de Burhanettin Kocamaz’a ne yapılıyorsa bizlere de aynısını yapmaya çalışıyorlar. Yapılan tüm anketlerde geride olduğunu gören rakiplerimiz, iftiralar ile Millet İttifakı’na zarar vermeye çalışıyorlar. Halkımız, kirli ellerin çevirdiği iftira mekanizmasına artık inanmıyor. AKP’li olup da bu iftiralara kızan kardeşlerimiz de bu seçimde, bizlere oy vereceklerini söylüyorlar. Halkımız kararını verdi, AKP burada seçimi kaybetti” diye konuştu.

,u.jpg