Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
İsrafil K.KUMBASAR

İsrafil K.KUMBASAR

AKP ile yükselen değer; eşcinsellik

Eşcinsellik, AKP iktidarı sayesinde adeta yükselen bir değer haline geldi.
‘Yiğitliği’ ve ‘cesareti’ ile bilinen bir milletin evlatları, sinsi, planlı bir şekilde Allah’ın lanetine maruz kalan ‘Lut kavmi’nin sapkınları haline dönüştürülmek isteniyor.
‘Erkek’ diye ortalıkta dolaşan nice kişi, ne yazık ki ‘kişilik erozyununa’ uğrayıp ‘beyin eşcinseli’ haline geldiklerinin farkında bile değil.
İlahiyatçı Prof. Dr. Hayrettin Karaman, tehlikenin hangi boyutlara ulaştığının farkına varmış olacak ki, son günlerde bir gazetedeki köşesinde ‘eşcinselliği’ konu alan yazılar yazmaya başladı.
‘Kur’an-ı Kerim’ ve ‘hadislerden’ verdiği örneklerle, İslam dininin ‘eşcinselliği’ kesinlikle yasakladığını belirten Karaman, eşcinselliği sıradan bir olgu gibi göstermeye çalışanları da uyarıyor.

* * *

Karaman, 28 Mayıs 2009 tarihli “Kur’an eşcinselliği yasaklıyor” başlıklı yazısında şöyle diyor:
- “Yüce kitabımızda ‘nikah, tezvîc, zevc, zevce...’ gibi ilgili kelimeler istisnasız olarak kadınla erkeğin evlenmesi manasında kullanılmıştır. Cinslerin kendi aralarında cinsel ilişkilerine ve karşı cins ile nikahsız ilişkilere ise cezalar koymuştur.”
31 Mayıs 2009 tarihli “Eşcinsellerle aynı toplumda yaşamak” yazısında ise şu vurguyu yapıyor:
“Ayıp ve günah açıkça işlendiğinde Müslümanlar önce bunu, bizzat veya ilgili mercilere başvurarak engellemeye çalışırlar.  Bu mümkün değilse öğüt vererek, kınayarak, iknaya çalışarak önüne geçebilirler. Bu da olmuyorsa o kimselerden uzak dururlar, onları cesaretlendirecek, ayıbı ve günahı tabii hale getirecek davranışlarda bulunmazlar.”

* * *


Eminiz ki, bir Allah’ın kulu çıkıp da kendisine şu soruları soramayacak:
İyi güzel diyorsun da, peki eşcinsellik kimlerin iktidarı döneminde ‘gizli’ bir tercih olmaktan çıkarak, adeta ‘açık’ bir sektör haline geliverdi.
Türkiye’de ilk defa ‘Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali’ düzenlenmesine onay veren, ilk defa bir ‘eşcinsel oteli’ açılmasına önayak olan kimlerdir?
Kendilerini ‘muhafazakar eşcinsel’ olarak tanımlayan eşcinselleri baş köşelerde ağırlayıp, THY’den PTT’ye kadar bütün devlet ihalelerini ayaklarının altına serenler kimlerdir?
Okullarda Aile Sağlığı adı altında ‘eşcinsellik’dersleri verdirmeye kalkışanlar kimlerdir?
“Darbelere hayır” deme adına Taksim’de ‘eşcinseller’ ile kol kola yürüyenler kimlerdir?

* * *


Avrupa Birliği’nin genişlemeden sorumlu komiserlerinden Olli Rehn şöyle diyordu:
“Üye ülkelerde olduğu şekilde, aday ülkelerde de lezbiyen, gay, eşcinsel ve transseksüel hakları örgütlerinin varlık ve faaliyetlerinin güvence altına alınmasının takipçisiyiz. Türkiye’nin bu konuda gerekli adımları atmasını bekliyoruz.”
Kol kanat gerdiğin, üzerine toz kondurmadığın AKP iktidarı, şimdi bu talimatı ‘tereyağından kıl çeker gibi’ yerine getirmenin yollarını arıyor.
Yazılarında hep ‘sinekler’ ile uğraşıyorsun da o sinekleri üreten ‘batakhanelerin’ önünü açanlara karşı bir tek kelime etmiyorsun.
‘Haksızlıklar’ karşısında susan, ‘dilsiz şeytan’ değil midir?
Lütfen abdestini tazele Hoca.

Yazarın Diğer Yazıları