AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Türkiye'yi krizden çıkaracak olan Erdoğan'dır

AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Türkiye'yi krizden çıkaracak olan Erdoğan'dır
Türkiye'de yaşanan ekonomik krize ilişkin konuşan AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ''Türkiye'yi krizden çıkaracak olan Erdoğan'dır'' diye konuştu.

Ülkedeki ekonomik kriz gitgide derinleşirken, krizin ''''küresel'''' kaynaklı olduğunu savunan AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe''nin sözleri gündem yarattı. AKP''li Kabaktepe, ''''Vatandaşlarımız çözüm için Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin nasıl çabaladığını çok net görüyor. Türkiye’yi içine girdiği krizden çıkarak kişi Erdoğan''dır'''' sözlerini kullandı.

Hürriyet''ten Hande Fırat''a konuşan AKP''li Kabaktepe, gündeme ve ekonomiye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye''nin halihazırda içinde bulunduğu ekonomik krizin ''''küresel'''' kaynaklı olduğunu savunan Kabaktepe, ''''Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte ekonominin hem küresel hem bölgesel hem de kendi dinamiklerimizden oluşan tarafları var. Bu bir küresel krizdir. 

''''VATANDAŞ ÇÖZÜMÜ BAŞKA YERDE ARAMIYOR''''

Süreci toparlamak için atılan adımları, Türkiye’nin uluslararası piyasalardaki pastadan daha büyük pay almasına aynı zamanda da içerdeki refah seviyesinin yükseltilmesine dair çabalarımızı paylaşıyoruz. Vatandaşlarımız çözüm için Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin nasıl çabaladığını çok net olarak görüyor. Çözümü başka yerde aramıyorlar'''' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler