AKP, Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye veriyor

AKP, Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye veriyor
AKP Grup Başkanvekili Elitaş, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “AKP içerisinde 120 ile 180 arasındaki milletvekili Bylockçu” ifadelerinden dolayı mahkemeye başvuracaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul’da televizyon genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun, “AKP içerisinde 120 ile 180 arasındaki milletvekili Bylockçu” şeklindeki açıklamasının üzerine harekete geçen AKP, Kılıçdaroğlu’nun ifadelerini yargıya taşıyor.

“‘EVET’İN ARTMASI KILIÇDAROĞLU’NUN KİMYASINI BOZMUŞ”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ifadelerinin yargıya taşınacağını belirten AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Kemal Kılıçdaroğlu ile mahkemede hesaplaşacağız” diyerek, şunları kaydetti:

“CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve ‘Hayır’cı cephe iftira kampanyalarına devam ediyor. Yalan kampanyalarının yanına şimdi bir de iftira eklendi. Bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun basın mensuplarıyla yaptığı toplantıdaki, ‘AK Parti içerisinde 120 ile 180 arasındaki milletvekili Bylockçu’ ifadeleri ahlaka sığmayan bir açıklamadır. ‘Evet’in artması Kılıçdaroğlu’nun vücut kimyasını bozmuş. Kılıçdaroğlu bir iftirada bulunmuştur. Ak Parti içerisinde Kılıçdaroğlu’nun iddia ettiği gibi Bylockçular olsaydı Anayasa 339 oyla kabul edilir miydi? Acaba CHP Meclis’te Anayasa’ya ‘Evet’ oyu verdi?” 

İlgili Haberler