AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Meral Akşener'e ağır sözler

AKP Sözcüsü Mahir Ünal'dan Meral Akşener'e ağır sözler
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz" sözlerine AKP Sözcüsü Ünal'dan çok ağır cevap geldi. Ünal, "Bu bir iç savaş çığırtkanlığıdır" dedi.

Şirin Payzın'ın sunduğu 'Ne Oluyor?' programına katılan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Saygı Öztürk'e verdiği röportajı da değerlendiren Ünal, Akşener'in "Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var" sözlerine de yanıt verdi.

"İÇ SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI"

Akşener'e ağır sözlerle yüklenen Ünal, "Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Bu nasıl bir dil. Falanca yerde şöyle bir şey yapılıyormuş, filanca yerde Alevilere şöyle yapılacakmış. 12 Eylül öncesinde de falanca yerde
komando eğitimi veriliyormuş.

Efendim böyle bir şey olamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yerli yerindedir. 24 saat görev yapmaktadır. Böyle bir şey olmaz. Böyle bir şeyi konuşmak her şeyden önce sorumsuzluktur. Bu bir iç savaş çığırtkanlığıdır" ifadelerini kullandı.

"AKŞENER'İN İDDİASINI ARAŞTIRMAYACAĞIZ"

Payzin'in "Bu bir ihbar olarak kabul edilip araştırma yapılacak mı?" şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Mahir Ünal, "Böyle bir şeyi şu anda burada konuşmayı bile gerekli görmüyorum. Maalesef bu yapı abes bir iddiayı ortaya atarak kendini konuşturmayı hedef alıyordu ve görüyorsunuz konu oldu" dedi.

İlgili Haberler