AKP toplantısında ‘cihat’ sloganı

AKP toplantısında ‘cihat’ sloganı
AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın katıldığı, AKP Grup Toplantısı’nda ‘Cihat’ sloganları atıldı.

AKP’nin TBMM Grup Toplantısına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Toplantıda gündemi değerlendiren Erdoğan, iç ve dış siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın konuşmaları AKP’liler tarafından sık sık tezahüratlarla kesilirken bir ara atılan ‘Cihat’ sloganları dikkat çekti.

Erdoğan’ın, Afrin’de PYD/PKK’lılara yönelik devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladığı sırada AKP koltuklarından yükselen “Cenk, cihat, şehadet” sloganlarına çok sayıda partili de eşlik etti.

Konuşmasında “Zeytin Dalı Harekatı'nda yer alan bütün güvenlik güçlerimize rabbimden muvaffakiyet diliyorum” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şüphesiz ki sefer bizden, zafer Allah'tandır. Şu ana kadar 700 kilometrekarenin üzerinde bir alan teröristlerden temizlendi ve bizim kontrolümüz altında. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı son aldığım rakam 2872. TSK ve Jandarma'dan 41 askerimiz ile ÖSO'dan 159 kardeşimiz şehit oldu. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarıma ve milletimize baş sağlığı diliyorum.”

İlgili Haberler