AKP'de 24 Haziran paniği! Türkeş'e 'Başbuğ' demeye başladılar

AKP'de 24 Haziran paniği! Türkeş'e 'Başbuğ' demeye başladılar
AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'ten 'Başbuğ' diyerek bahsetti. Elitaş'ın bu tutumu "AKP'de seçim paniği" olarak yorumlandı.

24 Haziran'a kısa bir süre kala AKP'deki seçim paniği de artıyor.

Ankara'dan gelen parlamento muhabirleri ile Kayseri'nin Talas ilçesindeki Feyzioğlu Konağı'nda seçim sohbeti yapan AKP Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Elitaş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Akşener'e ağır hakaretlerde bulunan Elitaş, Alparslan Türkeş için de 'Başbuğ' ifadesini kullandı.

Elitaş ayrıca, seçmeni MHP yerine AKP'ye oy vermeye çağırdı.

Mustafa Elitaş'ın açıklamaları şöyle:

Eğer Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden giren Saadet Partililer, HDP'li ve CHP'li bir iktidar getireceklerse o onların sorunudur. Eğer İYİ Partiden milletvekili olarak girecekler HDP, CHP, PKK ile işbirliği yapacaklarsa herhalde ülkücülerin, milliyetçi muhafazakarların seçimden sonra yüzüne bakamazlar. Çünkü onları tükürükleri ile boğarlar.

TÜRKEŞ'TEN 'BAŞBUĞ' DİYE BAHSETTİ

Meral hanım ülkücü camianın hissiyatını dile getirip Türkiye'deki terör meselesini durdurmak için gayret gösteriyorsa onlar şimdiden hesabını verirler. Fakat şunu herkes çok iyi bilsin nasıl ki CHP HDP ile bir organizasyon yapıyorsa başbuğ Alpaslan Türkeş'in partisini bölmekle görevlendirilmiş  Akşener'e giden ülkücü kardeşlerimiz de sandığa gittiklerinde gerçeği görecekler ve asıllarına geri döneceklerdir.

"MHP'YE KIRGIN OLANLAR AK PARTİ'YE OY VERSİN"

Ya MHP'ye, ya da AK Parti'ye oy vereceklerdir. MHP'ye belki kırgınlıkları vardır ama AK Parti'ye oy vererek bu kırgınlıklarını bu şekilde gösterme imkanı bulacaklardır. Çünkü Meral hanım koltuk hırsıyla her türlü meseleyi göze almıştı ama CHP'nin adayının çıkmasıyla birlikte CHP'den Meral hanımı destekleyenlerin birden bire CHP'ye dönmesiyle o da ne yaptığının farkında olmayan söylemler ifade etmeye çalıştı."