AKP'de miting alanları neden boş kaldı?

AKP'de miting alanları neden boş kaldı?
Enerji Bakanı Albayrak katıldığı canlı yayın programında gündemi değerlendirirken, AKP'de miting alanlarının neden boş kaldığına ilişkin de açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak,  CNN Türk’te “Seçime Doğru Özel” programına konuk oldu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Albayrak, AKP'de miting alanlarının boş kalmasına ilişkin de bir değerlendirme yaptı. Albayrak, miting alanlarının boş kalmasına gerekçe olarak, Ramazan ayını ve havaların sıcaklığını gerekçe gösterdi.

Albayrak, "Milletimizin Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccühü var. Ramazan'da olan bir kampanya olmasına rağmen, havalar sıcak olmasına rağmen, yorgun olmaya, sahada çok yoğun bir kitle olmamasına rağmen sakin geçen bir kampanya olmasına rağmen büyük bir teveccüh var. Benim şahsi beklentim Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda inşallah neticelenecek" yorumunda bulundu.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala mitinglerde beklenilen katılımın gösterilmemesi ve AKP'nin daha önce yüksek oy oranları aldığı illerde alanların boş kalması partide tedirginliğe neden olmuştu.

İlgili Haberler